Search

Ήττα με πολλά παράπονα για την διαιτησία για τον Ορφέα Ξάνθης στην Χρυσούπολη!

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο την Χρυσούπολη ο Ορφέας Ξάνθης που ηττήθηκε με 1-0 απο το Νέστο χάρις σε ένα πέναλτι στο 82′ το οποίο όπως καταγγέλουν οι ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου δεν έγινε ποτέ!

Η ομάδα του Νέστου στο ντεμπούτο του Αντώνη Δρακόπουλου στον πάγκο, και έχοντας τα δύο λάτιν αποκτήματα της στην ενδεκάδα, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ όμως το σουτ του Κοβάτση στο 18′ σταμάτησε στο δοκάρι του Ρούφου. Η απάντηση των ξανθιώτων ήταν άμεση και στο 23′ απείλησαν όταν μετά απο σέντρα του Καραγκιόζη ο Χούσινετς στην προσπάθεια του να απομακρύνει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ όμως για καλή τύχη των γηπεδούχων…αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ορφέα έχασε την πρώτη καλή στιγμή όμως η κεφαλιά του Τζαμπάζ Χακή στο 68′ δεν βρήκε στόχο, ούτε όμως και το σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη στο 70′, αλλά ούτε και το σουτ απο πλευράς γηπεδούχων απο το Ναουμίδη. Πάνω που η ομάδα της Ξάνθης έδειχνε να κρατά το 0-0 και να είναι κοντά σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό ο διαιτητής Στόλης υπέδειξε παράβαση σε χέρι του Μαλαδένη μετά απο κεφαλιά του Φραγκούλη, φάση για την οποία οι ιθύνοντες του Ορφέα βλέποντας και το σχετικό βίντεο της φάσης μετά το τέλος του αγώνα  έβραζαν απο εκνευρισμό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χούσινετς που χάρισε τη νίκη στην ομάδα και μάλιστα όπως αναφέρει η proininews έσπευσε να αφιερώσει στον Κρολ που αποχωρεί απο  την ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διονύσης Στόλης της ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Χασιώτη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Κοβάτσης(90` Αϊβάζογλου), Μαϊντανός (77` Φαμπιόλ), Τσάκωνας, Βέρα (83` Παυλακάκης), Φεράρι, Αρετάς (50` Παπαδόπουλος).

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή,  Κατρανίτσας, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης (87` Μακράκης), Χίντ Ιμέρ,  Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου (77` Ξαντινίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it