Search

Photos: Καθάρισαν απο το ημίχρονο τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό οι Παίδες της Ξάνθης!

Με εξαιρετική παρουσία ειδικά στο πρώτο μέρος οι Παίδες της Ξάνθης κέρδισαν με εμφατικό τρόπο τον Παναιτωλικό με 3-1, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση κι έφτασαν στο τελικό 3-1 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη υπήρξαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στην συντριπτική πλειοψηφία για τους γηπεδούχους. Το 1-0 έγινε στο 15′ με τον Γκαρνέτα, ενώ ο Βασίλας ισοφάρισε στο 25′ για τον Παναιτωλικό, με τους Ισσακίδη (30′) και Ασήμογλου (35′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε τους 16 βαθμούς μετά από 11 παιχνίδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Γκόντε της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αστρινίδης, Ιγνατιάδης (79′ Αραμπατζόγλου), Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Κουράκ Χ. (62′ Παροτσίδης), Γκαρνέτας, Ασήμογλου (89′ Βρίγκος), Κοντογιαννίδης (72′ Παπαδούδης), Αλή (54′ Ζιπίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Βοίδης, Βασίλας, Παπαχρήστος(58′ Παχής), Ντζάλας, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας(70′ Κώνης), Σοροβός, Τρομπούκης(67′ Αλομπισάτ), Δήμος(53′ Απαδήμας), Βλάχος(41′ Σράκης)

Share it