Search

Ο απολογισμός της 13ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 28 γκολ, 5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Βιστωνίδα Κοπτερού, ΑΠΣ Πανθρακικός και Ένωση Ασωμάτων ήταν οι τρεις νικητές των σημαντικότερων παιχνιδιών της αγωνιστικής, με νίκες συνέχισαν Νέα Δόξα Υφαντών, Φιλία Κομοτηνής και Ατσάλι Αρχοντικών, ξεκούραστο τρίποντο πήρε ο Μύστακας, ενώ ρεπό είχε το Αγιοχώρι.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΟ Φαναρίου 3-0

Παρέμεινε ακλόνητη από την κορυφή της βαθμολογίας η Βιστωνίδα Κοπτερού, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Φαναρίου με 3-0. Η Βιστωνίδα άνοιξε το σκορ με τον Αμέτ Αμέτ με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά από φάουλ του Μπίνμπασι Αλή, ενώ ο Ραμαδάν Σεβέν ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Γκόγκος, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Κοπτερού!

Ένωση Ασωμάτων-Ηρακλής Σαπών 3-0

Με 3-0 επικράτησε η Ένωση Ασωμάτων του Ηρακλή Σαπών σε ένα από τα ντέρμπυ της αγωνιστικής! Η Ένωση πήγε προηγούμενη με 2-0 στην ανάπαυλα, χάρη στα τέρματα του Αμέτ Σιαμπάν και του Μουσταφά Μουσταφά, ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε στο δεύτερο μέρος ο Παλτζί Μεχμέτ.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Αετός Μίσχου 2-0

Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΑΠΣ Πανθρακικός που νίκησε με 2-0 τον Αετό Μίσχου στο σπουδαιότερο ματς της 13ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 44′ με την κεφαλιά του Δημόπουλου μετά το φάουλ του Αλεξόπουλου, ενώ στο 75′ ο Δελής μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0.

ΑΕ Κομοτηνής-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 0-3

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε με 0-0, όμως τελικά η Φιλία κατάφερε να πάρει την νίκη στο Κομοτηναίικο ντέρμπυ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Οσμάν Μουσταφά, ο Αλή Ριζά έκανε το 0-2 και ο Μεχμέτ Σαμπρή έγραψε το τελικό 0-3.

Νέα Δόξα Υφαντών-Πόντος Κομοτηνής 6-3

Μία σημαντική νίκη που την διατήρησε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας πέτυχε η Νέα Δόξα Υφαντών που επικράτησε με 6-3 του Πόντου Κομοτηνής. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά τα τρία τέρματα που πέτυχε ο Παπαδόπουλος, δεν ήταν αρκετά ώστε να τους χαρίσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ατσάλι Αρχοντικών-Ελπίδες Κομοτηνής 7-1

Εύκολο απόγευμα είχε το Ατσάλι Αρχοντικών που νίκησε με 7-1 τις Ελπίδες Κομοτηνής. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σερχάτ Μανάβ, ενώ ο Λουτφή Χαλήλ Οκάν με δύο συνεχόμενα τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Χοτζάογλου Ιρφάν και Παλαμάν Ζενούρ, οδήγησαν την ομάδα τους με 5-0 στο ημίχρονο, πριν οι Ελπίδες με την έναρξη του δευτέρου μέρους μειώσουν σε 5-1. Στην συνέχεια ο Κορμά Σερκάν πέτυχε το 6-1, ενώ και πάλι ο Σερχάτ Μανάβ έγραψε το τελικό 7-1.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΟ Μύστακας 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑΣ Αγιοχωρίου

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 13 αγωνιστικές!

Share it