Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 14η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Η 14η αγωνιστική βρίσκεται εν όψει με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που με την πάροδο του χρόνου γίνονται όλο και πιο καθοριστικές. Η έκπληξη έλειψε από τους αγώνες της περασμένης αγωνιστικής και αναμένεται να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και σήμερα. Η σημερινή αγωνιστική περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια για όλο τον βαθμολογικό πίνακα και το SportsAddict θα είναι παρόν για άλλη μια αγωνιστική, ώστε να σας μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα την εξέλιξη των αγώνων, μέσα από το LIVE που θα αρχίσει στις 14:30, δηλαδή μισή ώρα πριν δοθεί η σέντρα των αναμετρήσεων.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Την περασμένη εβδομάδα στην 13η αγωνιστική οι ομάδες της πρώτης πεντάδας συνέχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, ενώ ο Κομψάτος Πολυάνθου ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορείτε να θυμηθείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς και την τρέχουσα βαθμολογία.

Μεσοβδόμαδα είχαμε τους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου, με την Δόξα Προσκυνητών να επικρατεί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να κερδίζει εκτός έδρας την Δόξα Γρατινής!

Ακόμη χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους!

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση από το γήπεδο του Κοσμίου εκεί όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα απίστευτο σερί με μηδέν παθητικό, κάτι που προφανώς συνέβαλε στο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη στην κορυφή. Απέναντι της σήμερα ο Ορφέας Στρύμης, ο οποίος θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά, χωρίς να έχει στην διάθεσή του, τους Μαυρόπουλο, Παππά, Κουτουλάκη, Νταμουτσίδη, Απαλαγάκη και Μακρή.

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ελπίδα Σαπών αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, το οποίο θα διατηρήσει μία από τις δύο ομάδες σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Αμφότεροι προέρχονται από σχετικά εύκολες επικρατήσεις την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Μέγα ωστόσο να είναι και λίγο πιο επιβαρυμένος μετά το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου. Για τους γηπεδούχους αναμένεται πιθανότατα και η επιστροφή του Αμέτ Ερκάν στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό που είχε, ενώ ο Μέγας θα παραταχθεί χωρίς τον Ντεμιρτσίδη, που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής την προηγούμενη εβδομάδα.

Από το ντέρμπυ των πρώτων, στο ντέρμπυ των τελευταίων. Σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι η Μεσσούνη φιλοξενεί την Αναγέννηση Παγουρίων, με φόντο την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν ηττηθεί από το Κόσμιο, ωστόσο πάλεψαν πολύ το ματς, έχασαν μόλις με 1-0 και μάλιστα από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σωκράτους, ο οποίος προφανώς και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σήμερα. Από την άλλη η Αναγέννηση παρουσιάζεται αρκετά ντεφορμαρισμένη και το σημερινό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για ανάκαμψη. Μεγάλη απώλεια για τα Παγούρια ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μουρατίδης, που θα μείνει για μερικές εβδομάδες εκτός.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στον Ίασμο, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί και εντός προγράμματος. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι πάντα υπολογίσιμος και κυρίως μετά και την σπουδαία νίκη κόντρα στην Ελπίδα Σαπών, επιθυμεί να κατακτήσει κι’άλλα παρόμοια αποτελέσματα. Από την άλλη ο Σπάρτακος συνεχίζει να εκπλήσσει με την πορεία του, αφού νίκησε άνετα και την Δόξα Σώστη. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή έχει επίσης αποδείξει πως δεν υποτιμά ποτέ κανέναν αντίπαλο, παρ’όλο που σήμερα είναι θεωρητικά το φαβορί και θα αγωνιστεί με σκοπό άλλη μία νίκη που θα τον ανεβάσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πιο, ίσως, “ύπουλο” παιχνίδι της αγωνιστικής, που κρύβει αρκετές παγίδες, Κομψάτος Πολυάνθου και Δόξα Γρατινής διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι γηπεδούχοι που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, φαίνονται διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν την έκπληξη και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα από την δεύτερη της βαθμολογίας Γρατινή. Μια Δόξα η οποία την Τετάρτη ηττήθηκε με 0-2 από το Νέο Σιδηροχώρι για το Κύπελλο και πλέον έχει δύσκολο έργο στην ρεβάνς. Το μυαλό της ωστόσο τώρα βρίσκεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου με δικές της επιτυχίες αφενός, αναμένει στραβοπατήματα των αντιπάλων της, προκειμένου να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς, του οποίου η έκβαση δεν θα κριθεί γρήγορα.

Τέλος στο γήπεδο του Σώστη η Δόξα αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ξυλαγανής, στο τρίτο ντέρμπυ της ημέρας. Οι δύο ομάδες φαντάζουν ως οι επικρατέστερες διεκδικήτριες της έκτης θέσης αυτή τη στιγμή. Αμφότερες την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (4-1), παρέμειναν ισόβαθμες και το σημερινό ματς, αλλά και το τελικό σκορ, ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής για κανέναν από τους δύο, που αναμένεται να παραταχθούν πάνοπλοι στο κρίσιμο σημερινό ματς.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ορφέας Στρύμης

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Γρατινής

Δόξα Σώστη-Ορφέας Ξυλαγανής

Share it