Search

Στον ΟΦΗ και επίσημα ο Θάνος Τοπούζης!

Παίκτης του ΟΦΗ και με τη βούλα είναι ο Θάνος Τοπούζης.

Μετά τον Θανάση Ντίνα, ακόμα ένας Θρακιώτης ποδοσφαιριστής, ο Τοπούζης, φοράει τη φανέλα των Κρητικών σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή:

«Ο Θανάσης Τοπούζης είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε την Παρασκευή (26/1) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης.

Ο Τοπούζης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Γεννήθηκε στις 28/3/1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνέχισε στον Αρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο, μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Σαρλελιτάνα και την Ασκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα γα τον Εβρο Σουφλίου και τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών με επιτυχία.

Ο ποδοσφαιριστής από την Πέμπτη (25/1) έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ και γίνεται προσπάθεια ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι και αυτός στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!»

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Θανάσης Τοπούζης ανέφερε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και μεγάλη ευκαιρία για μένα να έρθω σε ένα σωματείο όπως ο ΟΦΗ. Από τη μεριά μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ.

Επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ μαζί πριν από μερικές μέρες. Αποδέχθηκα την πρόταση αμέσως. Δεν μπορείς να πείς όχι στον ΟΦΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών για την άριστη συνεργασία, που είχαμε, αλλά και για το γεγονός ότι δεν μου στάθηκαν εμπόδιο σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, που μου παρουσιάζεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως και τους ανθρώπους του χωριού για τη στήριξη στην ομάδα και στους παίκτες και εύχομαι ο Ερμής να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, γιατί το αξίζει».

Share it