Search

Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Ορέστη Ορεστιάδας (photos)

Το δελτίο Τύπου του Ορέστη:

Στην όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βιέννη» ο Σύλλογος των Παλαιμάχων του Ορέστη έκοψε σήμερα 23/1/2018 την πίτα του για το καλό της χρονιάς.

Την κοπή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αθανασιάδης.

Παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Ορέστη δύο γιατροί που προσέφεραν, στην ομάδα, υπηρεσίες που δεν πληρώνονται :

1) Ο Σωτήρης Δουλγερίδης, τον οποίον είχαν τη χαρά και τη συγκίνηση να δούν και να ακούσουν μέσω skype σε video wall (ζει στη Γερμανία), γεγονός που φόρτισε συναισθηματικά την ατμόσφαιρα, καθώς ήταν εκείνος που στις 2/3/1983, ευρισκόμενος στο γήπεδο ως γιατρός αγώνα, έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστού μας Στέφανου Μίχου όταν αυτός τραυματίστηκε σοβαρότατα. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, από το Στέφανο Μίχο, ως αντιπρόσωπός του ο κ. Γεώργιος Κατσογριδάκης.

2) Ο Αθανάσιος Κυργιάννης, ο οποίος επί σειρά ετών εξυπηρέτησε με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του όχι μόνο τον Ορέστη κατά τη διάρκεια αγώνων αλλά και όλες τις ομάδες της περιοχής. Την πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Γιάννη Αθανασιάδη.

Τυχεροί της πίτας ήταν οι Βάγιος Αλεξακούδης (ρολόγι χειρός, προσφορά Αθ. Σιγρέκη), Πασχάλης Συριτούδης (ρολόγι χειρός, προσφορά της εταιρίας «ΘΡΑΚΩΝ» Κονιάματα ΑΕΒΕ), Βαγγέλης Τοκαμάνης (αθλητικά είδη, προσφορά του τοπικού καταστήματος αθλητικών ειδών «ADMIRAL») και ο κ. Γεώργιος Κατσογριδάκης (αθλητικά είδη, προσφορά του ιδίου καταστήματος αθλητικών ειδών «ADMIRAL»).

Οι Παλαίμαχοι που παραβρέθηκαν ήταν οι : Αθανασιάδης Γιάννης, Αλεξακούδης Βάγιος, Αποστολακούδης Γιώργος, Αραμπατζής Γιώργος, Γακίδης Χρήστος, Γιατσίδης Βαγγέλης, Γκεργκίδης Κώστας, Θεοδωρίδης Χρήστος, Κοσπαντσίδης Παναγιώτης, Κουρετσίδης Στέλιος, Κυρπιτζής Βασίλης, Λαμπίδης Βαγγέλης, Λυμπερίδης Δημήτρης, Μαλασίδης Σάκης, Μάτσιος Στέργιος, Μάτσιος Στέφανος, Μαυρίδης Χρήστος, Μετζιδιές Άρης, Μητούσης Στέφανος, Μίχος Στέφανος, Μποζατζίδης Γιώργος, Ντουμανάκης Στέφανος, Ραδιόγλου Νίκος, Σιγρέκης Σάκης, Συριτούδης Πασχάλης, Τακάκης Βασίλης, Τζαλίδης Λάκης, Τζιρατούδης Σάκης και Χρηστούδης Χρήστος.

Από πλευράς φίλων και εκπροσώπων παραβρέθηκαν οι : Βαργιαμίδης Άκης, Κατσογριδάκης Γιώργος, Κούκλατζης Νίκος, Κυργιάννης Αθανάσιος, Παναγόπουλος Δήμος, ο μικρός Τζαλίδης Δημήτρης, Τοκαμάνης Βαγγέλης και Χατζημαρινάκης Παντελής.

Share it