Search

Πρώτο βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Με τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο να εκμεταλλεύονται  την έδρα τους και να κερδίζουν Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, και τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να μένουν στην ισοπαλία άνευ τερμάτων διεξήχθησαν τα τρία απο τα τέσσερα πρώτα ματς των προημιτελικών του θεσμού.

Στο μάτς που άνοιξε το πρόγραμμα οι «κυανέρυθροι» με βασικό τον Μανώλη Σιώπη επικράτησαν με 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μασούρας στο 70΄.

Παρά την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 19΄, με τον Πέλκα να σκοράρει από εμφανή θέση οφσάιντ, ενώ στο 85΄ ο Σάκχοφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων με το παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου.

Share it