Search

Ο απολογισμός της 13ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 21 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 13η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθη η 13η αγωνιστική της ΕΠΣ Θράκης, με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας να επικρατούν των αντιπάλων τους και να διευρύνουν την διαφορά τους, αλλά και τον Κομψάτο Πολυάνθου να κατακτά ένα σπουδαίο και σημαντικό διπλό στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών 1-3

Επέστρεψε στις νίκες η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε εύκολα με 1-3 του Ορφέα Στρύμης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3′ με το πλασέ του Σωμαράκη, με τον Νεαζή Αλή στο 38′ να γράφει με πλασέ το 0-2. Στο 79′ ο Γκέκας με προβολή μετά από σέντρα του Κουδούνη έκανε το 0-3, ενώ στο 85′ ο Χαλβατζής μείωσε στο τελικό 1-3.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΟ Μεσσούνης 1-0

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που επικράτησε με 1-0 της Μεσσούνης. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση σημείωσε στο 18′ ο Δανίδης από το σημείο του πέναλτι. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, με τον Ρουμπιέ στο 16′ και τον Δανίδη στο 90′, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σωκράτους στο 57′.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 4-0

Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στο 3′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Γκαραβέλα και στο 45+2′ ο Ρομπέρ έκανε το 2-0. Ο Αντωνιάδης στο 48′ με σουτ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 57′ και πάλι ο Ρομπέρ έγραψε το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου 0-2

Μια σπουδαία νίκη κατέκτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου, που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αναγέννησης, επικρατώντας με 0-2. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Χατζηαντωνίου με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Κομψάτο, ενώ στο 27′ ο Αμαξόπουλος από την σέντρα του νεοαποκτηθέντος Ζούκα, έγραψε το 0-2. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 77′ σε σουτ του Κοκολάκη.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 4-1

Σημαντική και σπουδαία επικράτηση για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων επί της Δόξας Σώστη με 4-1, σε ένα ματς που σημειώθηκε και ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, ευρισκόμενη στην 5η θέση της βαθμολογίας, πήρε το προβάδισμα στο 20′ με σουτ του Γρίβα. Στο 48′ ο Δερμιτζάκης με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 50′ μετά την σέντρα του Χαρταλάμη, ο Βασιλακάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 63′ ο Παρασκευόπουλος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 4-0, ενώ στο 88′ ο Ανδρίκου με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-1.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής 1-4

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, παρέμεινε η Δόξα Γρατινής, που επικράτησε με 1-4 του Ορφέα Ξυλαγανής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 5′, με την κεφαλιά του Κυριακόπουλου, ενώ στο 47′ ο Πασχάλης έκανε το 0-2. Στο 63′ ο Μακίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας για να γίνει το 0-3, στο 83′ ο Γεωργιάδης μείωσε σε 1-3 για να γίνει στο 86′ το τελικό 1-4 και πάλι από αυτογκόλ του Μακίδη, με την μπάλα να βρίσκει πάνω του και να αλλάζει πορεία μετά από σουτ του Πασχάλη.

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την 13η αγωνιστική!

Share it