Search

Και επίσημα στον πάγκο της Κέρκυρας ο Γιάννης Ματζουράκης!

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Κέρκυρας. Η νησιωτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 69χρονο προπονητή.

πισημοποιήθηκε η συνεργασία της Κέρκυρας με τον Γιάννη Ματζουράκη. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον 69χρονο προπονητή, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά στην επτανησιακή ομάδα. Αυτός θα είναι ο 12ος διαφορετικός σύλλογος στον οποίο θα δουλέψει ο “Ματζούρ” σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Είχαν προηγηθεί Αιγάλεω, Πιερικός, ΑΕΛ, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Βέροια, ΟΦΗ, Καβάλα, Καλλονή, Εργοτέλης και Παναιτωλικός. Ο Ματζουράκης έχει περάσει και από το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς έχει κοουτσάρει Ανόρθωση, ΑΕ Λεμεσού και Ομόνοια.

Η Κέρκυρα είναι σε κρίσιμη καμπή, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και το Σάββατο (27/1) ακολουθεί ο “τελικός” με τον Πλατανιά στο νησί των Φαιάκων. Σε 18 παιχνίδια οι “κυανέρυθροι” έχουν 11 βαθμούς και είναι στο -2 από τον 14ο Απόλλωνα Σμύρνης, που ως έχουν τα πράγματα μένει στη Super League.

Η ανακοίνωση: “Τα ηνία της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ αναλαμβάνει και επίσημα ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης με βοηθό τον Ισμπιλίρ Μέρτ. Γυμναστές της ομάδας παραμένουν οι Κώστας Παρούσης και Δημήτριος Φραγκούλης καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος. Η διοίκηση και το επιτελείο, τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλη επιτυχία στο έργο τους”.

Share it