Search

Στοίχημα: Προβάδισμα για Ολυμπιακό

Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ξεχωρίζει το Άρσεναλ – Τσέλσι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος αυτό που έχει συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ για το Κύπελλο. Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα επιλογές προκύπτουν και απ’ το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από τις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά και για τους παρόχους που προσφέρουν υπηρεσίες live casino έχοντας νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Άσσος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00. Οι δύο ομάδες έρχονται από διαφορετική αφετηρία στο ντέρμπι, καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι έχουν πάρει πάρα πολλά απ’ την παρουσία των Γκαρθία και Μιραλάς. Έρχονται από 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (δε δέχτηκαν γκολ στις πέντε τελευταίες), κέρδισαν τα 8 τελευταία εντός έδρας ματς σε εγχώριο επίπεδο, στα πέντε κράτησαν το «μηδέν», δε δέχτηκαν ποτέ πάνω από 1 γκολ! Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με τη Λάρισα, σ’ ένα ματς όπου ήταν κάκιστη, «πληρώνοντας» και τις επιλογές Χιμένεθ. Θεωρούμε ότι σήμερα το προβάδισμα δίκαια δίνεται στους ερυθρόλευκους, που εντός έδρας ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν στα ντέρμπι.

Πρόκριση για Άρσεναλ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, Άρσεναλ – Τσέλσι, όπου επιλέγουμε πρόκριση Άρσεναλ σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για σπουδαίας σημασίας ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τελευταία δεν κάνουν πειστικές εμφανίσεις και ψάχνουν έναν τρόπο να αλλάξουν το μομέντουμ. Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 4-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, είναι πλέον στην έκτη θέση με 42 πόντους, στο -5 απ’ την τέταρτη Λίβερπουλ, ενώ η Τσέλσι με το διπλό επί της Μπράιτον ανέβηκε στους 50 και είναι πάντα τρίτη, στο -3 απ’ τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ έχει μείνει πίσω στη μάχη της τετράδας στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αποκλειστεί και από το Κύπελλο. Εκτιμούμε πως θα επιδιώξει να δώσει βαρύτητα στο αποψινό παιχνίδι, που κρίνει μια πρόκριση σε έναν τελικό.

Κερδίζει η Φορτούνα

Πάμε στη Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Άουε, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Είναι ματς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 πόντους, ισόβαθμοι με τις Χολστάιν Κιέλ και Νυρεμβέργη, οδεύουν ολοταχώς για άνοδο και οφείλουν να κερδίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια όπως το σημερινό. Απ’ την άλλη, η Άουε είναι στην 13η θέση με 23 πόντους, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Θα πάμε με τον άσσο.

Δε χάνει η Λόκερεν

Περνάμε στο Βέλγιο και την αναμέτρηση Λόκερεν – Γκενκ, όπου επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.90. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Βελγίου, με τη Λόκερεν να θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς στη νέα σεζόν. Μπήκε στο 2018 με εκτός έδρας ήττα 3-0 απ’ τη Γάνδη, η θέση της στη βαθμολογία επιτάσσει άμεσα αποτελέσματα (14η), σήμερα υποδέχεται την Γκενκ, που επίσης κάνει απογοητευτική πορεία. Έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Άντερλεχτ, κερδίζει πάρα πολύ δύσκολα εκτός έδρας, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Λόκερεν θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα.

Χαμηλό σκορ στο «Nick Galis Hall»

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ και την αναμέτρηση Άρης – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε Under 157.5 σε απόδοση 1.91. Το μομέντουμ είναι τραγικό σε όλα τα επίπεδα για τον Άρη, που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ διοικητικά είναι σε ιδιαίτερα δεινή θέση. Αντιμετωπίζει σημαντικό επιθετικό πρόβλημα από την αρχή της σεζόν, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης, πίσω μόνο από την Ορλαντίνα, με 66.6 πόντους ανά αγώνα, ενώ αμυντικά δέχεται 74.4 πόντους κατά μέσο όρο. Στον αντίποδα, η Μπεσίκτας είναι πολύ σοβαρή στην άμυνα, είναι πολύ ποιοτική ομάδα, δέχεται 73.9 πόντους ανά παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλής επιλογή φαντάζει το Under 157.5 πόντοι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it