Search

Με νέο προπονητή έκπληξη με προϋπηρεσία σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον πάγκο κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης ο Νέστος Χρυσούπολης!

Ο 49χρονος Αθηναίος Αντώνης Δρακόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Νέστου, καθώς συμφώνησε με τον Πρόεδρο Νίκο Μπουντρούδη με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί το ματς στην Καρπερή.

Το ντεμπούτο του πτυχιούχου UEFA A τεχνικού θα γίνει την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ο νέος προπονητής του Νέστου ξεκίνησε στην Προοδευτική με τον Λάκη Πετρόπουλο (Β’ Εθνική) ακολούθησε ο Μανδραϊκός την επόμενη χρονιά ενώ στην συνέχεια, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΠΑΟΚ. Επίσης την εποχή που ανήκε στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε και με τον Νορβηγό Τρόντ Σόλιντ. Την περίοδο 2002-04 πέρασε και από την ΑΕΚ ενώ στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα (2006/07) ήταν προπονητής του ΑΟ Χανιά.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Γ’ Εθνική με Κεραυνό Κερατέας ΠΑΣ Πρέβεζας, Αναγέννηση Σερρών και Ρούβα για να μετακομίσει στην συνέχεια στο προπονητικό επιτελείο  των Πανιώνιου, Πανηλειακού Ολυμπιακού Βόλου και Καλλιθέας στο πλευρό του Νίκου Παντέλη.

 

Share it