Search

Στην Α1 κατηγορία το badminton του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Ένα μεγάλο όνειρο των ανθρώπων που «τρέχουν» το τμήμα badminton του Εθνικού Αλεξ/πολης έγινε πραγματικότητα. Ο Εθνικός πέτυχε μέσα στο Σαβ/κύριακο την άνοδο στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Μέσα σε μόλις 8 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος και υπό την διοίκηση της Βίκυς Κοϊνάκη τα τελευταία 4 (νωρίτερα ήταν ο Κομήτης Δοξάκης), με την σπουδαία δουλειά προπονητών και αθλητών, ένας πολύ μεγάλος στόχος επετεύχθη. Ο Εθνικός βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία του αθλήματος στην χώρα μας και είναι πλέον η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπεί τη Θράκη σε αυτήν.

Το δελτίο Τύπου του Εθνικού με τα όσα έγιναν:

«Στις 20 & 21 Ιανουαριου διοργανωθηκε στην Πορταρια το ομαδικο της Α2 κατηγοριας απο το οποιο οι νικητριες ομαδες θα μπορουσαν να ανεβουν στην Α1 κατηγορια.

Σε αυτη τη διοργανωση ο ΜΓΣ Εθνικος καταφερε να ανεβει στην Α1 κατηγορια και μαλιστα κατακτωντας την τριτη θεση απο τις 8 ομαδες. Οι αθλητες που συμμετειχαν στο ομαδικο ηταν οι εξης: Πουτοκα Ρουλα, Σαλιαριδου Μαρια, Ορφανιδου Βασιλικη, Σωτηρογλου Νικος, Πουτοκας Μακης, Καραγεωργιου Κυριακος. Με τις προπονητικες οδηγιες του Αχιλλεα Τσαρτσιδη. Η αθλητρια του Εθνικου Πουτοκα Ρουλα εφυγε αητητη με 10 στις 10 δυσκολες αναμετρησεις.

Ολοι οι αθλητες του Εθνικου εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους, ξεχωριζοντας και για το ηθος τους».

Share it