Search

Πάμπλο Ντε Λούκας: «Μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι»

Στην υπόδειξη πέναλτι που άλλαξε την εξέλιξη της αναμέτρησης στάθηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της Ξάνθης, Πάμπλο ντε Λούκας. Ο Ισπανός μέσος  σχολίασε στην κάμερα της Nova πως ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν ποιο ήταν το σφύριγμα, ενώ στάθηκε και στην συμμετοχή πολλών νεαρών για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Νομίζω καθοριστικό είναι το πρώτο γκολ, στο οποίο μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι. Είναι προφανώς ότι είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν εντός έδρας. Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι. Όλοι σταμάτησαν γιατί κανείς δεν κατάλαβε τι σφύριξε. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο.

Είμαστε μικρή αριθμητικά ομάδα αλλά δουλεύουμε πολύ και με το ίδιο στυλ και ιδέα. Έχουμε μικρούς ηλικιακά παίκτες, πρέπει να βελτιωνόμαστε και να κοιτάμε βήμα βήμα. Είναι ένα μάθημα το σημερινό ματς και θα το έχουμε ως παράδειγμα στο επόμενο παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω στην ίδια φιλοσοφία την οποία έχει η ομάδα. Παίξαμε με πολλούς νέους παίκτες και είναι σημαντικό, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε».

Share it