Search

SA BET: 4 επιλογές σε γκολ που πληρώνουν καλά και ένα χηνάρι που 5πλασιάζει!

Μέτρια μέρα η χθεσινή, με την τύχη να μας γυρνά την πλάτη, καθώς τρία σημεία τα χάσαμε στο γκολ. Πάλι καλά μας έβγαλαν “ασπροπρόσωπους”  τα όβερ.

Πάμε στα “φρέσκα”, τα σημερινά σε επιλογές και σήμερα για όλα τα γούστα (πλην μικρών αποδόσεων – “στάνταρ”).

Θα ξεκινήσω με τα γκολ. Πρώτο παιχνίδι το Άντβερπ – Κλαμπ Μπριζ για την Τζουπίλιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει εντός μόλις σε 3 ματς (με Αντερλεχτ, Σταντάρ και Μαλίν), ενώ και οι πρωτοπόροι εκτός έδρας μετρούν μόλις 3 no goal σε 10 ματς.

Άντβερπ – Κλαμπ Μπριζ Goal/Goal (1,97)

Θα συνεχίσω με Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο πρωτάθλημα όπου η Ρεάλ πραγματοποιεί μία απ’ τις χειρότερες πορείες της τα τελευταία χρόνια. Ο κόμπος έχει φτάσει όμως στο χτένι και αφού οι γκαλάκτικος έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούν να “φάνε” τον Ζιζού, αναμένω ξέσπασμα και μία εύκολη νίκη απέναντι στην καλή πάντως, Ντέπορ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια No Goal (2,17)

Καλές πιθανότητες έχει το γκολ/γκολ και στο παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Μποαβίστα για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Αν συνοπολογίσουμε πως το αγαπημένο εύρος τερμάτων των δύο ομάδων είναι τα 2-3 γκολ και το γεγονός πως το αμφίσκορο προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή, αξίζει να το επιλέξουμε

Ρίο Άβε – Μποαβίστα Goal/Goal (2,10)

Εξαιρετική βάσει απόδοσης είναι και η κόντρα της Παρί. Οι Παριζιάνοι των πολλών σούπερ σταρ αγωνίζονται στην έδρα της Λυών, με τις αποδόσεις σε τυχόν στραβοπάτημα των -από τώρα-  πρωταθλητών να είναι ελκυστικότατες.

Ναι η Παρί είναι σε άλλο level, ναι αν πιάσει το 100% δεν έχει αντίπαλο, όμως αξίζει να πάμε στην κόντρα σ’  αυτό το παιχνίδι γιατί είναι απ’  αυτά που η πιθανότητα να στραβοπατήσει η Παρί, μετατρέπεται από σχεδόν μηδαμινή, σε πιθανή, ενώ εκτός αποστολή είναι ο Νειμάρ.

Θα επιλέξω ένα σημείο για να πληρωθώ ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Λυών – Παρί Σ.Ζ. Χ (5,20)

Θα κλείσω με ένα όβερ, αρκετά καλοπληρωμένο για Έρεντιβίζιε. Η Σπάρτα Ρότερνταμ απέναντι στην Εξέλσιο θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσει απ’ την τελευταία θέση. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί, είτε να κάνει κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι 8 αντίπαλοι που υποδέχτηκαν την Εξέλσιορ, δηλαδή να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της (βλέπετε η Εξέλσιορ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός), είτε να βάλει 2 γκολ η περισσότερα. Προσωπικά απέχω απ’ τη συζήτηση για το αν θα φτάσει στο τρίποντο η Σπάρτα και προτιμώ να πάω στα γκολ.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Εξέλσιορ Over 2,5 (1,88).

 

 

Share it