Search

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης και ήττα απο τον Αετό Ορφανού(+pics)

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την μάχη της παραμονής έχασε ο Ορφέας Ξάνθης που προηγήθηκε, ήταν ανώτερος στην μεγάλύτερη διάρκεια, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 2-4 απο τον Αετό Ορφανού.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πολύ δυνατά απείλησε με τον Γιάννη Καραγκιόζη και εν τέλει στο 4′ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Χίντ Ιμέρ. Στο 28′ κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ οι ξανθιώτες προσπαθούσαν κυρίως με μακρινά σουτ να “καθαρίσουν” το ματς ο πρώην επιθετικίκός της Ξάνθης Φώτης Δουμάνης με όμορφο πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-1, και αφού η μπάλα πρώτα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα των γηπεδούχων.  Μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 41′ να κάνουν την πλήρη ανατροπή με τον Τζαμπέγια Γ. με ωραίο σουτ εντός περιοχής να κάνει το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και με επιθετικές αλλαγές κυνήγησαν απο νωρίς την ισοφφάριση, στο 57′ η οβίδα του Βασίλη Καραγκιόζη ενδιάμεσα απο την περιοχή του Αετού και το κέντρο κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Με την ομάδα του Ορφέα να χάνει μοναδική ευκαιρία να γυρίσει το ματς στο 67′ με τον Τοπαλίδη να αποκρούσει ενστικτωδώς με τα πόδια την σκαστή κεφαλιά του Γιάννη Καραγκιόζη.  Στο 80′ σε μια ανύποπτη φάση ο Δούμπλατζης που είχε περάσει στο ματς νωρίτερα με προβολή έκανε το 2-3 με προβολή.

Στο 88′ το ενδιαφέρον επανήλθε λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δούμπλατζη, που ενώ είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κλώτσησε μια μπάλα με τον ρέφερι να τον αποβάλει για την  αντίδραση του. Η φάση του αγώνα έγινε στο 93′ όταν ο Κωνσταντινίδης με ηρωικό τάκλιν έσωσε την ομάδα του κόβωντας το σουτ εντός περιοχής του Χίντ Ιμέρ, με τον Σαββατιανό στην αντεπίθεση να κάνει στο 94′ το τελικό 2-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Καραγιάννη και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας(46′ Μουμίνογλου), Μαλαδένης, Μακράκης(83′ λ.τρ. Χατζηπαππάς), Μαυρόπουλος, Καραγκιοζίδης Β., Τορομανίδης(46′ Ξαντινίδης), Χιντ Ιμέρ, Καραγκιοζίδης Ι., Πασχαλάκης.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Καπατζής, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι(90+’ Σαλπιγγίδης), Τζαμπέγια Ε., Τζαμπέγια Γ.(63′ Δούμπλατζης), Δουμάνης, Ευκαρπίδης(54′ Μαυρίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it