Search

“Λύγισε” στο φινάλε απο την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Άρης Αβάτου!(+pics)

Καλύτερης μοίρας άξιζε ο Άρης Αβάτου που προηγήθηκε, έχασε μοναδική ευκαιρία μετά την ισοφάσιση ενώ έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα κυνήγησε τη νίκη πριν δεχτεί το “σοκ” στο 90′.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Χρυσό Σερρών ο Αρης μπήκε πολύ καλά και στο 22′ ο Λαζαρίδης άνοιξε το σκορ για την ξανθιώτικη ομάδα που έλεγχε το ματς στο πρώτο μέρος. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 55′ οι γηπεδούχοι ισοφάσιαν με τον Παναγιωτίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα έμειαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργιάδη.

Στο 60′ η ομάδα του Αβάτου έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα όμως ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έχασε τρομερή ευκαιρία, με την Ελπίδα να “τιμωρεί’ τους ξανθιώτες που είχαν την κατοχή και πίεζαν για το διπλό με τον Γεράκη στο 90′ στην κόντρα επίθεση να κάνει το 2-1 και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης(ΕΠΣ Πέλλας) με βοηθούς τους Μεταξιώτη και Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ελπίς Σκουτάρεως: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Μουσικάκης, Πασχαλούδης, Νικολαΐδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Καπετάνος, Ζιγκερίδης.

Στον πάγκο: Μόσχος, Γεράκης, Ταχματζίδης, Καστανιώτης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Στεφανίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης.

Στον πάγκο: Κουτίνης, Καλαϊτζίδης, Γκέκας, Βασιλειάδης Γ., Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Κελεσίδης.

Share it