Search

Κόλλησαν στο μηδέν και… στη λάσπη ΑΕΔ & Σιδηροχώρι

Σε έναν ακατάλληλο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ΑΕ Διδυμοτείχου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Διδ/χου, παρακολούθησαν ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες κυρίως με στημένες φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι της Δόξας σε εκτέλεση φάουλ του Στοΐνοβιτς.

Για το Διδυμότειχο απείλησε στο ντεμπούτο του ο Καπετανίδης με σουτ στο 15′ και στο 35′, με την μπάλα να φεύγει άουτ και στις δύο περιπτώσεις. Στο 80′ ο Θάνος δοκίμασε μία σέντρα σουτ, με τον Συνοδινό να διώχνει με υπερένταση.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής οδήγησε και σε έναν τραυματισμό, με το πόδι του Πλασταρά να κολλάει στη λάσπη και να έχει θέμα με τον χιαστό του. Η πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3 εβδομάδες απουσίας από τις προπονήσεις.

Δείτε εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο:

Επόμενο ματς για την ΑΕΔ στην Καρπερή με τον Μέγα Αλέξανδρο και για το Σιδηροχώρι εντός έδρας με την Καβάλα.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Χρίστεφ, Πατιαλιάκας, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Ιντζές, Γιαννόπουλος, Καπετανίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σιμτσάκης, Νικολαΐδης

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Πλασταράς, Χατζήπαπα, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Μαυράκης, Κρασσώνης, Στοΐνοβιτς, Πανουργιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Ανδρέου, Ξενοδοχίδης Η., Σαμαράς, Αλεξακούδης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: radioevros.gr – Δημήτρης Μηλίκας

Share it