Search

Ήττα για τους Νέους της Ξάνθης απο τον Ολυμπιακό του Ξενιτίδη

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) από τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ20 της Ξάνθης

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη και γνώρισαν την ήττα με 3-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κιρτζιαλίδη στο 7′ κι έκαναν το 2-0  στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Βοΐλη με τον ίδιο να σκοράρει και στο 52′ για το τελικό 3-0.

Πάντως οι ξανθιώτες στο πρώτο μέρος διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ στο δεύτερο μέρος μπορούσαν να ξαναμππούν στο ματς όμως ο Καράδαης σταμάτησε εντυπωσιακα το εξ’ επαφής σουτ του Σαμπανίδη.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 40 πόντους σε 17 ματς ενώ η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 26 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς τους Μητράκο και Τσολακίδη της ΕΠΣ Αθηνών.

Ολυμπιακός: Καράδαης, Πανάγου, Κουγιός, Λάμπρου, Ράμα, Νεοφυτίδης, Κιρτζιαλίδης (14′ Κωστανάσιος, 35′ Πέιος), Ξενιτίδης, Βάρκας, Χατζηϊωαννίδης, Βοΐλης (64′ Ζιάκας)

Ξάνθη: Σταθάκης, Χασάνογλου (72′ Τενεκές), Παπάζογλου, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Αγγελόπουλος, Τσάπαρης, Δημητρίου (57′ Ιωάννου), Σαμπανίδης (76′ Θεοφυλάκης), Δουλγέρης, Καλογιάννης

Share it