Search

Οι προτάσεις της μέρας (για όλα τα γούστα) απ’ τον Κουβανό!

Καλησπέρα φιλαράκια μου, σήμερα, όπως κάθε Σάββατο, γίνεται ένας μικρός χαμούλης, όσον αφορά τα διαθέσιμα παιχνίδια προς στοιχηματισμό, ήτοι και τις επιλογές μας. Επειδή πολλές φορές είναι δυσκολότερο να επιλέξουμε σωστά από μία τεράστια γκάμα, παρά να προβούμε σε σταχυολόγηση από “μετρημένα” κουκιά, θα προσπαθήσουμε σήμερα να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές, σε αποδόσεις (πάντα υψηλές) και πονταρίσματα για όλους τους τύπους παικτών και τα γούστα, απ’ τα οποία θα μπορείτε να διαλέξετε εσείς, το 1, τα 2 ή τα 3 που σας “γυάλισαν”, με μένα προσωπικά να προτιμώ τα μονά αποδεκτά ή τις δυάδες.

Πάμε λοιπόν…

Θα ξεκινήσω με τρία σημεία σε  αποδόσεις πάνω από 2,00. Στο Νησί και στην πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον θα υποδεχτεί την Γουεστ Μπρομ. Το συγκρότημα του Άλαρντάις, παρά τη “σφαλιάρα” της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τότεναμ, μπορεί να “καθαρίσει” την αδύναμη εκτός έδρας Μπρομ (1-3-7, δευτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα) και να κερδίσει έπειτα από 5 σερί μη νικηφόρα αποτελέσματα. Η Έβερτον ενισχύθηκε μάλιστα, σημαντικά στην επίθεση με Γουόλκοτ (Άρσεναλ) και Τοσούν (Μπεσικτάς).

Έβερτον – Γουεστ Μπρομ. 1 (2,20)

Το άλλο παιχνίδι είναι απ’ το Βέλγιο, που ξαναξεκίνησε χθες, μετά τις γιορτές. Θα εμπιστευτούμε την -παραπαίουσα πριν τη διακοπή-  Ζούλτε Βάρεγκεμ, στην εκτός έδρας εξόρμηση στην έδρα της Μαλίν. Η Ζούλτε δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει η βαθμολογική της κατάσταση, με τους φιλοξενούμενους να πληρώνουν το γεγονός ότι συμμετείχαν και στο Europa League. Η διακοπή μπορεί να λειτουργήσει ως “βάλσαμο” και να επιτρέψει ένα restart που ενδείκνυται να γίνει σε μία έδρα όπως της Μαλίν.

Μαλίν – Ζούλτε Βάρεγκεμ 2DNB (2,17) 2 (3,00)

Μου αρέσει αρκετά και ο άσσος της Μαρίτιμο στο παιχνίδι κόντρα στην Μπελενένσες. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άλλαξαν κόουτς, μπορεί η Μαρίτιμο να είναι ντεφορμέ (4 ματς χωρίς νίκης), αλλά πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία ομάδα που εκτός έδρας είναι χάλια (1-1-7). Στις αποδ΄σοεις που κυκλοφορεί ο άσσος (2,40) για μένα αποτελεί value bet και μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν ακόμη μία νίκη εντός (έχουν 6 μέχρι τώρα σε 9 παιχνίδια, 6-2-1).

Μαρίτιμο – Μπελενένσες 1 (2,40)

Από Πορτογαλία μου αρέσει και το διπλό της Μπράγκα στην έδρα της Πορτιμονένσε, αλλά θα το ήθελα σε μεγαλύτερη απόδοση. Αν παιρνάνε τα λεπτά και το ματς είναι στο 0-0, ειδικά απ’ το ημίχρονο και έπειτα, θα είναι απ’ τις επιλογές μου. Βλέπουμε το live και όπως πάει.

 

Θα συνεχίσω με τις ισοπαλίες, με το παιχνίδι Ρεν – Ανζέ να προσφέρεται για ένα τέτοιο στοίχημα καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι μαζί με την Μονπελιέ η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλμα (10), ενώ είναι και η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας Χ (6).

Ρεν – Ανζέ Χ (3,15)

Θα κλείσω με το αγαπημένο μου παιχνίδι στα γκολ, δηλαδή σε γκολ/γκολ ή όβερ.

Απογευματάκι καλή επιλογή είναι και το όβερ 2,5 στο ματς της Στρασμπούρ με τη Ντιζόν. Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας όβερ 2,5 (9 σε 10 ματς), ενώ και οι γηπεδούχοι σπίτι τους, το τιμάνε το όβερ (7 σε 10 ματς).

Στρασμπούρ – Ντιζόν Όβερ 2,5 (1,88)

 

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της εκπομπής “Ποντάρω Δέλτα” παρακάτω…

http://

 

Share it