Search

Ντεμπούτο με δύο γκολ και ικανοποιητική εμφάνιση για τον Μπερτράν Ρομπέρ με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

Το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, πραγματοποίησε ο Μπερτράν Ρομπέρ, στην σημερινή εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 4-0 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Ο Γάλλος χαφ που αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο, πραγματοποίησε μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση, αν και η έκβαση του σημερινού ματς δεν βοηθά στο να βγουν κρίσιμα συμπεράσματα για οποιονδήποτε από τους 30 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Ο πρώην άσσος του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ, σημείωσε μάλιστα και τα δύο από τα τέσσερα τέρματα του Μέγα, πετυχαίνοντας το 2-0 με σουτ στην κίνηση στο 45+2′ και το 4-0 με κίνηση αλά “Ρόμπεν” στο 57′.

Τόσο ο κόουτς και οι ιθύνοντες, όσο και οι φίλαθλοι του Ιάσμου έμειναν ικανοποιημένοι από την πρώτη εικόνα που άφησε ο Μπερτράν Ρομπέρ. Ωστόσο οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες, κυρίως, που έχουν από αυτόν είναι υψηλές και όλοι εύχονται και περιμένουν να ικανοποιηθούν, αρχής γενομένης από το σούπερ ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών, για τον πρώτο, εκτός έδρας, ημιτελικό του θεσμού!

Share it