Search

Σε Πειραιά και Γιάννενα τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης! Οι διαιτητές και το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου

Τρία εκτος παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη, λίγες μέρες μετά το εξ αναβολής 1-1 με τον Ατρόμητο, θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) από τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 7η θέση με 26 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 2η με 37. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς τους Μητράκο και Τσολακίδης της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 12:45 στο αθλητικό κέντρο Epirus θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση με 28 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 5η με 16. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Αντωνίου της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία των αναμετρήσεων των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης, καθώς το Σάββατο (10:00) στο αθλητικό κέντρο Epirus θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική, μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Μετά από 9 αγώνες οι Παίδες της Ξάνθης έχουν 13 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 12. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μάντζιος με βοηθούς τους Αγορά και Χαρίση της ΕΠΣ Ηπείρου.

Share it