Search

Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 26 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η Βιστωνίδα Κοπτερού, που συνεχώς ενισχύεται, πήρε ένα εύκολο διπλό, ο ΑΠΣ Πανθρακικός που νίκησε τον Πόντο ισοβαθμεί μαζί της, ενώ σπουδαία νίκη κατέκτησε και η Φιλία Κομοτηνής. Δύο ματς έληξαν ισόπαλα, νικηφόρα συνέχισε και η ΑΕ Κομοτηνής, ξεκούραστο τρίποντο κατέκτησε το Φανάρι, με τον Μίσχο να πραγματοποιεί το ρεπό του.

Ηρακλής Σαπών-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-5

Η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού μετέτρεψε το ντέρμπυ της αγωνιστικής σε παράσταση για έναν ρόλο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-5 του Ηρακλή Σαπών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα τέρματα των Γκιρετλί Ναζήμ και Ραμαδάν Σινάν, με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει με τους Ντατίδη και Αναστασιάδη. Στην συνέχεια ο Μπίνμπασι Αλή με δύο δικά του τέρματα έκανε το σκορ 2-4, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Γκιρετλί Ναζήμ έγραψε το τελικό 2-5.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 2-1

Σε ένα από τα σπουδαιότερα και πιο συναρπαστικά ματς της αγωνιστικής με δραματικό φινάλε, η Φιλία Κομοτηνής επικράτησε με 2-1 της Ένωσης Ασωμάτων, ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και με την βοήθεια του ανέμου, μετά το χτύπημα κόρνερ του Μπαλτζή Μεχμέτ στο 40′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιουτσούκ Μεχμέτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι με το σουτ του Ιμπραχήμ Μεχμέτ. Η συνέχεια ήταν δραματική, αφού ο προαναφερθής παίκτης της Φιλία αποβλήθηκε στο 89′, με την Ένωση να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να μείνει στο 90+2′ επίσης με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χατζόγλου Σερδάρ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο στο 90+3′ ο Σαλή Σεζγκίν με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Κιουτσούκ Μεχμέτ, έγραψε το τελικό 2-1.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-6

Μια εύκολη νίκη πέτυχε ο ΑΠΣ Πανθρακικός με 0-6 επί του Πόντου Κομοτηνής, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 0-2 χάρη στα τέρματα των Χατζηιωαννίδη και Δελή. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Αλεξόπουλος έκανε το 0-3, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο Δελής, Δημόπουλος και Κανέλλης έγραψαν το τελικό 0-6.

Ελπίδες Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής 0-6

Σε άλλη μια “μάχη” μεταξύ δύο ομάδων από την Κομοτηνή, η σαφώς ανώτερη ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε εύκολα με 0-6 των Ελπίδων. Τα τέρματα της εμφατικής νίκης των κίτρινων, η οποία του ανέβασε στους 12 βαθμούς, πέτυχαν οι Πάυλου (2), Δημόπουλος (2), Λουκοβίτης και Σαμί Χουσεΐν.

Ατσάλι Αρχοντικών-Νέα Δόξα Υφαντών 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αρχοντικά και Υφανταί στο μεταξύ τους ισόπαλο ματς. Σε ένα ματς που ήταν αρκετά ισορροπημένο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης, με την λευκή ισοπαλία να παραμένει ως το τέλος, την Δόξα να ανεβαίνει στην 6η θέση και το Ατσάλι να πέφτει στην 10η.

ΑΣ Αγιοχωρίου-ΑΟ Μύστακας 2-2

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα τέρματα Αγιοχώρι και Μύστακας μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες που δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο στόχο για την τρέχουσα σεζόν ισοβαθμούν στους 15 βαθμούς, όντας στην 9η και 11η θέση της βαθμολογίας.

ΑΟ Φαναρίου-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.

Ρεπό: Αετός Μίσχου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές!

Share it