Search

Οι νέες μεταγραφικές κινήσεις και ο νέος γενικός αρχηγός της Βιστωνίδας Κοπτερού που μοιάζει έτοιμη για την Α’ κατηγορία!

Τρεις ακόμη προσθήκες πραγματοποίησε η πρωτοπόρος της Β’ ΕΠΣ Θράκης Βιστωνίδα Κοπτερού, που προφανώς και έχει βάλει πλώρη για το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου του νομού Ροδόπης.


Συγκεκριμένα η ομάδα του Μουμίν Ερτζάν, που πορεύεται με τον Μουμίν Οντέρ πλέον στον πάγκο της, μετά τους Μυστρίδη και Κιοτσούκ, απέκτησε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές από την ανώτερη κατηγορία και συγκεκριμένα τον Ορφέα Ξυλαγανής.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Πουλακίδα, Γιώργο Πενόπουλο και Δημήτρη Γκόγκο. Ο πρώτος αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια και είναι πλέον ο τρίτος τερματοφύλακας στο ρόστερ του Κοπτερού, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του γειτονικού Ιάσμου, το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ξυλαγανή, όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και πλέον έρχεται να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή της Βιστωνίδας.

Τέλος ο Γκόγκος που αγωνίζεται στην επίθεση και μέτρησε μέχρι στιγμής με τον Ορφέα τρία τέρματα, αναμένεται να προσθέσει ακόμη περισσότερα γκολ, τόσο στο δικό του ενεργητικό, όσο και στης νέας του ομάδας, η οποία δείχνει έτοιμη για την άνοδο και για να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε από την Βιστωνίδα Κοπτερού, γενικός αρχηγός στην ομάδα αναλαμβάνει ο Διαμαντής Σκουλαρίκας, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο της ομάδας, Μουμίν Ερτζάν και τον επιθετικό και συντοπίτη του, Γκιρετλί Ναζήμ!

*H κεντρική φώτο είναι από τον αγώνα Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης, με τους γηπεδούχους να εύχονται περαστικά στον τραυματία Γιώργο Αραμπατζή. Πενόπουλος και Γκόγκος κρατούν την φανέλα, ενώ δίπλα στον τελευταίο φιγουράρει και ο Πουλακίδας.

Share it