Search

Photos: 70κλικ απο την κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΟ Ξάνθη και των τμημάτων Υποδομής

Σε μια πολύ ζεστή βραδιά την Πέμπτη(13/1) η οικογένεια της Ξάνθης σύσσωμη έκοψε την πίτα της με όλα τα τμήματα αλλά και τα στελέχη των Θρακιωτών να βρίσκονται στο Chalet όπου έγινε η μεγάλη γιορτή.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό η επαγγελματική ομάδα και τα τμήματα υποδομής της που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League μέλη της διοίκησης των Παλαιμάχων ΑΟΞ καθώς και αντιπροσωπεία των Xanthi Fans, δημοσιογράφοι αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για υγεία και για εκπλήρωση στόχων σε μία πετυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου που αφού υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην φετινή σαιζόν, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του μεταβιβάζοντας τις ευχές του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Πανόπουλου για καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την πίτα ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας ενώ παράλληλα εξήρε την κοινωνική προσφορά του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου στην τοπική κοινωνία.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, στο Γηροκομείο Ξάνθης. Ο Νίκος Επιτρόπου παρέδωσε μία επιταγή στον κ. Παπαχρόνη, με τον τελευταίο να αναφέρεται στην επί σειρά ετών σημαντική κίνηση της ξανθιώτικης ομάδας και του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου, προσκαλώντας παράλληλα την ξανθιώτικη ομάδα να δεχθεί την φιλοξενία του Γηροκομείου.

Απο πλευράς επισήμων το παρών έδωσαν ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, οι ξανθιώτες Βουλευτές Χουσείν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδωτών “Η Αγάπη” Γιάννης Παπαχρόνης.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Πέτρος Ορφανίδης από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ, ενώ στην Κ-20 το φλουρί έτυχε στον Δημήτρη Παπάζογλου, στην Κ-17 στον Ισμέτ Ισμέτογλου και στην Κ-15 στον Δημήτρη Κοτσάκη, ενώ το φλουρί του προσωπικού της ομάδας έτυχε στην Χριστίνα Τσακούλια. που κέρδισαν δωροεπιταγές από καταστήματα της πόλης

Share it