Search

Photos: Και επίσημα παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου ο Μπερτράν Ρομπέρ! Η επίσημη παρουσίαση του Γάλλου αλλά και του Αντωνιάδη!

Και επίσημα πλέον ο Μπερτράν Ρομπέρ είναι παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

Ο πρώην άσσος του Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ και πρόσφατα του ΑΟΚ, παρουσιάστηκε επίσημα χθες από την νέα του ομάδα, φωτογραφιζόμενος στον φακό του SportsAddict με τον πρόεδρο κύριο Μεχμέτ Ομέρ και τον αντιπρόεδρο κύριο Ουμίτ Χουσεΐν, της ομάδας του Μέγα!

Το δελτίο του Γάλλου μεσοεπιθετικού κατατέθηκε στην ΕΠΣ Θράκης και ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην διάθεση του κόουτς Ανέστη Σπυριάδη το Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όταν και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Ιάσμου, ο Βασίλης Αντωνιάδης, για του οποίου την μεταγραφή σας είχε ενημερώσει πρώτο το SportsAddict. Ο πρώην παίκτης της Δόξας Γρατινής, που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού είχε αγωνιστεί και πέρυσι με τα γαλανόλευκα, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο, στο νικηφόρο 0-1 επί της Δόξας Σώστη, δίνοντας την ασίστ για το χρυσό γκολ του Καραπάτσιου.

Share it