Search

Παρουσία Ερμείδη και Σανδραμάνη η φιλική νίκη της Εθνικής Εφήβων στα εγκαίνια του κλειστού της Αιδηψού!

Μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες και παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου της Αιδηψού, έδωσε το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Εφήβων απέναντι στο γηπεδούχο Σύλλα Αιδηψού.

Ένα γήπεδο-στολίδι χάρη στις πρωτοβουλίες της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου-Σπανού που υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο με την τοποθέτηση παρκέ αλλά και πολλών ακόμα βελτιωτικών κινήσεων.

Το παρών μεταξύ άλλων στα εγκαίνια έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Γ.Χαρατσής, ο βουλευτής Τ.Πρατσόλης, ο πρώην βουλευτής Χρ.Θεοδώρου, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρ.Παπανδρέου και ασφαλώς η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου-Σπανού και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Εθνική Εφήβων έχοντας στην σύνθεση της και σε εξαιρετική μερά τον Ξανθιώτη Δημήτρη Ερμείδη, και τον Εβρίτη Χρυσόστομο Σανδραμάνη, αμφότεροι του Προμηθέα Πάτρας κέρδισαν για την ιστορία με 84-46.

Εθνική Εφήβων (Βλασσόπουλος – Σουλιώτης): Στέφανος Ψαρράς (Δούκας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Μανώλης Χατζηδάκης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Προίσκος (Παναθηναϊκός), Σταμάτης Κουλούρης (Παναθηναϊκός), Κλόντιαν Μούτσα (Παναθηναϊκός), Γιώργος Τσικόπουλος (Πανερυθραϊκός), Γιώργος Βούλγαρης (Πανερυθραϊκός),  Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Καραΐσκος (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Ερμείδης (Προμηθέας Πάτρας), Βασίλης Μπαρδάκας (Προμηθέας Πάτρας), Μιχάλης Κοντούδης (Πανιώνιος), Ηλίας Μωραϊτης (Πανιώνιος), Κώστας Κρανιάς (Πρωτέας Βούλας), Γιώργος Αρνόκουρος (Α.Ο.Ν.Α)

Σύλλας Αιδηψού (Φώτου): Κατσαντώνης, Πολίτης, Αγαπητός, Φώτου, Μαυρομιχάλης, Χαντζής, Πάλλας, Βογιατζής, Ανδρίτσος, Χράπαλος, Φακίτσας, Ματάκιας, Παπακοσμάς.

 

Share it