Search

Ο απολογισμός του Νηρέα για την μαζική παρουσία του στους αγώνες “Άγιος Νικόλαος 2018”

Tο Σαββατο 13 Ιανουαρίου 2018 , ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στην διασυλλογική διοργάνωση κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Οι αγώνες με την επωνυμία ” ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2018 ” διεξήχθησαν για 4η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, όπου συμμετείχαν 325 αθλητές/αθλήτριες, από συλλόγους της Αν.Μακεδονίας-Θράκης και της Βουλγαρίας.

Ο αγώνας ήταν ο 1ος σε 50 άρα πισίνα για τα περισσότερα παιδιά της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Ο ΝΗΡΕΑΣ έδωσε το παρών με 39 κολυμβητές-κολυμβήτριες ηλικίας 09-12 ετών, εκ των οποίων 20 κορίτσια και 19 αγόρια, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό . Στον τέταρτο αγώνα τα Δελφίνια και έπειτα από τις γιορτές των Χριστουγέννων , τα πήγαν καταπληκτικά κάνοντας οι αθλητές νέα ατομικά ρεκόρ , κατακτώντας συνολικά 30 μετάλλια στις δυο από τις 3 αγωνιστικές ενότητες της διοργάνωσης . Αναλυτικά 25 ατομικά και 5 ομαδικά (3 Χρυσά, 13 Ασημένια, 14 Χάλκινα).

Οι διοργανωτές επιφύλαξαν μια αρκετά φαντασμαγορική έναρξη για τα παιδιά, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση που σε συνδυασμό με την διεξαγωγή των αγώνων ανα ηλικία και όχι σε open κατάταξη , οι αγώνες διήρκησαν πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως το νέο σύστημα χρονομέτρησης, με τους νέους σύγχρονους βατήρες που τοποθετήθηκαν στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης έδωσαν τη δική τους πινελιά , παρέχοντας αξιοπιστία και ποιότητα στη διεξαγωγή των αγώνων.

Η προαγωνιστική ομάδα με αυτούς τους αγώνες σηματοδοτεί την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018 και ανανεώνει το ραντεβού της για το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου .

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία και την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής ,τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτούς τους αγώνες και τον προπονητή της αποστολής Μιρμιγκίδη Ιωάννη.

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” :Σιββά Δανάη, Σιββά Χριστιάννα Τζιαμπάζη Δήμητρα, Τζίνη Ραφαηλία , Ψαρά Χριστίνα, Δροσίδου Χρύσα, Καραμανίδου Δήμητρα,Παπαδοπούλου Χριστίνα, Πεφάνη Γεωργία, Μυλώση Χριστιάννα, Παλατσίδη Κων/να, Παλερά Ειρήνη, Ραδιόγλου Αιμιλία, Στεφανακίδη Ιωάννα, Τσακμακλή Μαρία, Θεμελή Μαριατέσσα, Δεληγιαννούδη Ηλιάννα, Δημητρακάκη Χρύσα, Ζώτου Έφη , Τσακμακλή Γεωργία , Αθανασιάδης Σωτήρης, Παλεράς Ευστράτιος, Τονίδης Γεώργιος, Λογαρούδης Αλεξαντερ, Ζώτος Γεώργιος, Γεωργιάδης Εμμανουήλ, Τσουρουπάκης Κων/νος, Αραμπατζίδης Γεώργιος, Δημητρακάκης Βασίλειος, Κυριακίδης Ιωάννης, Παρσκευόπουλος Στέργιος, Κιτσικούδης Χρήστος, Μπίμπτζας Χρήστος, Μπουρνατζίδης Δημήτριος, Σαββίδης Στυλιανός, Μπενέκης Ανάργυρος, Γκαγκλός Κωνσταντίνος, Κουκουτσίδης Νικόλαος, Τζιαμπάζης Χρήστος

Προπονητές Αποστολής : Μιρμιγκίδης Ιωάννης

Έφοροι Προαγωνιστικής : Αθανασιάδου Νουρσέλ., Τσολακίδου Αθανασία

Τα αποτελέσματα των αγώνων :

http://www.swim-news.gr/2017-18/ag_nikolaos18.pdf

Share it