Search

Οι 4+1 μεταγραφές της ΑΕ Ξάνθης που μπαίνει δυναμικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕ Ξάνθης, με την ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη να ενισχύεται τόσο με έμπειρους όσο  και με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναμφίβολα απο της πιο ισχυρές κινήσεις της ομάδας που δείχνουν και την διάθεση ενίσχυσης που υπάρχει με στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, είναι η μεταγραφή του Μάνου Χαραλαμπίδη(στο κέντρο στην φωτο). Ο πολύπειρος φορ που αποκτήθηκε απο την Ασπίδα Ξάνθης πιστεύουν στην Αθλητική Ένωση Ξάνθης πως θα τους λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Με βάση την εμπειρία και με στόχο να προσφέρει άμεσα αποκτήθηκε και ο Γιάννης Ελευθεριάδης(κάτω δεξιά στην φωτο), ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που μετά την Θαλασσιά και την φανέλα του Απόλλωνα Ξάνθης θα φορέσει και αυτή της ΑΕΞ. Απο εκεί και πέρα αποκτήθηκαν και δύο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές απο την  ομάδα του Ερμή Μάνδρας, ο 17χρονος Τζεμήλ Αμπατζή(πάνω αριστερά στην φωτο) που έχει αγωνιστεί σε Βιστωνίδα και απο το καλοκαίρι ήταν στην Μάνδρα, και ο 18χρονος Ιρφάν Σεπετσή(κάτω αριστερά στην φωτο) που έχει αγωνιστεί στην Κοτύλη και απο το καλοκαίρι και αυτός ήταν μέλος του Ερμή.

Τέλος σαν νέα μεταγραφή μπορεί να αξιολογηθεί και αυτή του Καδήρ Κεχαγιά(πάνω αριστερά στην φωτο), με τον πρώην μέσο του Ορφέα να επιστρέφει στην ΑΕΞ στο φινάλε του Οκτωβρίου όμως ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης με τον ίδιο να επιστρέφει το 2018 έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι οι Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης και Σεπετσή έκαναν ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Ξάνθης, έχοντας καλή παρουσία.

Share it