Search

Μία δυάδα με bet στα γκολ απ’ τον Κουβανό που μας… εξαπλασιάζει!

Αρκετές ενδιαφέρουσες – στιχηματικά και όχι μόνο-  αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το “μενού” .

Και σήμερα θα ασχοληθώ, αποκλειστικά, με το ποδόσφαιρο και με ποντάρισμα όχι σε σημεία, αλλά στα γκολ. Οι αποδόσεις αρκετά υψηλές και θαρρώ πως αξίζουν το ρίσκο οι επιλογές αυτές.

Πάμε λοιπόν…

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα το πρώτο παιχνίδι. Σε πολύ καλή κατάσταση ο δικέφαλος, ενώ και ο ΠΑΣ δεν υποδέχτηκε καθόλου άσχημα το ’18 (Χ με Αστέρα για το πρωτάθλημα, 4αρα στο Κύπελλο). Η επιλογή μου σ’  αυτό το ματς θα είναι το G/G που πληρώνει μέχρι και 2,50. Διόλου ευκαταφρόνητη η απόδοση, την οποία και θα αγοράσω, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει δεχτεί γκολ, εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μόνο από Ολυμπιακό και Κασσιόπη. Τα Γιάννενα απ’ την άλλη εκτός, μετρούν 4 G/G και 4NG, ενώ δεν σκόραραν στις έδρες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟ.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα G/G (2,50)

Αρκετό ρίσκο εμπεριέχει και η δεύτερη επιλογή (γι’  αυτό όμως είναι -ΚΑΙ αυτή- καλοπληρωμένη). Η πρωτοπόρος και χωρίς αντίπαλο στο Σαμπιονά, Παρί Σ.Ζ., θα ταξιδέψει στην έδρα της Ναντ, η οποία διαθέτει μία απ’ τις τρεις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος (μαζί με Παρί και Πονπελιέ). Με δεδομένο πως ο Ρανιέρι θα κατεβάσει λεωφορείο, και θα απουσιάζει ο πιο φαντεζί παίκτης της Παρί, ο Νεϊμάρ, θα πάω στην επιλογή του Under 2,5. Σίγουρα η Παρί διαθέτει πολλούς παίκτες παγκοσμίου κλάσης, σίγουρα ακούγεται παράδοξο να πάμε στα λίγα γκολ στο παιχνίδι μίας ομάδας που σκοράρει κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα 3 γκολ/ανα ματς, όμως αν σε κάποια παιχνίδια η Παρί, θα δυσκολευτεί να κάνει το σύνηθες, είναι σε τέτοιου είδους, όπως αυτό με τα “καναρίνια”.

Ναντ – Παρί Σ.Ζ. UNDER 2,5 (2,40)

Υ.Γ. Bonus ακόμη 2-3 παιχνίδια για όσους θέλουν να ακολουθήσουν. Λεβάντε – Θέλτα στο Over 2,5 (1,91) με τη Θέλτα να έχει μόνο over 2,5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Κολωνία – Γκλάντμπαχ 2 (2,17) στο ντέρμπι του Ρήνου και Εσπανιόλ – Αθλέτικ G/G (1,91).

Share it