Search

Διατήρησε απόρθητο το “κάστρο” του ο Άρης Αβάτου που έμεινε ισόπαλος με Καβάλα(+pics)

Μπορεί να μην ήταν το παιχνίδι με την σωρεία ευκαιριών, όμως όσοι φίλοι των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Φελώνης απόλαυσαν ένα εξαιρετικά δυνατό και αμφίρροπο ματς με Άρη Αβάτου και Καβάλα να μένουν στην ισοπαλία με 1-1 σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι δύο.

Στο πρώτο μέρος  οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν μπάλα, με το Άβατο να κάνει κατοχή όμως τους Καβαλιώτες να είναι αυτοί που ήταν πιο απειλητικοί. Το πρώτο αξιόλογο σουτ του αγώνα έγινε στο 16′ με τον Αμουτζάκη να σταματά με διπλή προσπάθεια το δυνατό  σουτ του Πάλλα, ενώ ο κίπερ του Αβάτου είχε αντίδραση και δύο λεπτά αργότερα στο σουτ του Αδαμάκη. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη συνέχισε να είναι πιεστική και στο 30′ ο Παπαστεριανός αστόχησε με κεφαλιά απο το σημείο του πέναλτι μετά απο εκτέλεση κόρνερ.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 34′ όταν μετά απο ασυνεννοησία του κίπερ των φιλοξενούμενων με τους αμυντικούς του ο Ευθυμιάδης βγήκε μόνος απέναντι στον Δήμιζα σε πολύ πλάγια όμως θέση με την σέντρα σουτ του μεσοεπιθετικού του Άρη να περνά παράλληλα απο εστία του ΑΟΚ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο απόρροια και του κρύου ο ρυθμός έπεσε, όμως οι Καβαλιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο πρώην επιθετικός της Ακαδημίας της  Ξάνθης και τοπ σκόρερ της Καβάλας, Νίκος Βαλαβανόπουλος μετά από πάσα του Παπαδόπουλου κάνει το 1-0 για τον ΑΟΚ και στέλνει με προβάδισμα την ομάδα του στα αποδυτήρια

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη όχι μόνο δεν έδειξε επηρεασμένοι απο το “κρύο” γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 73′, όταν μετά απο φάση διαρκείας  ο Δόντσος με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Μετά το γκολ το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω κάτω και της δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης, κάτι που τελικά δεν συνέβη με Άρη Αβάτου και Καβάλα να μένουν στο 1-1.

Στα θετικά για τους γηπεδούχους το γεγονός πως διατήρησαν το αήττητο της έδρας, ενώ μετά τους πρωτοπόρους Παραλίμνιο και Σκούταρι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ! και με την τρίτη της βαθμολογίας Καβάλα. Ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει παίξει εντός και με τους πέντε πρωτοπόρους αλλά και τον Ορφέα που είναι αμέσως απο κάτω του, έχοντας μάλιστα με Ορφέα, Αετό και Νέστο νίκες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Ραβικάλη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Άρης Αβάτου(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας(92′ Βαφειάδης), Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος(90′ Ταχτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης(62′ Μελισσόπουλος).

ΑΟ Καβάλα(Κ. Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριάνός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Μπλιός(69′ Χατζηκυριάκου), Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it