Search

Ήττα στη Χρυσούπολη και κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού η ΑΕΔ

Την δεύτερη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο 2018 γνώρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου, αυτή τη φορά με 1-0 από το Νέστο στη Χρυσούπολη. 

Η ΑΕΔ είχε τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ζαφειρόπουλου στο 85′, αλλά ο Νέστος ήταν αυτός που πήρε το τρίποντο χάρη σε γκολ του Κοβάτση στο 22′. Οι Μακεδόνες είχαν και ένα χαμένο πέναλτι, με τον Άγγελο Συριτούδη να αποκρούει το σουτ του Μπαντάνη από την άσπρη βούλα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Εβρίτες βρίσκονται στην 9η θέση με 13 βαθμούς και είναι πια κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η νταμπλούχος Έβρου την Τετάρτη φιλοξενείται από τον Ορέστη Ορεστιάδας για το Κύπελλο του Νομού, ενώ το επόμενο της ματς τη Γ’ Εθνική είναι την επόμενη Κυριακή 21/1 εντός έδρας με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσάκωνας, Κοβάτσης, Παππαδόπουλος, Μαϊδανός, Αριτάς.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Κουρδάκης, Αβογιάν, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαφειρόπουλος, Καζάλας, Σιμτσάκης (ντεμπούτο).

 

Share it