Search

Photos: “Ονειρική” εμφάνιση απο τους Παίδες της Ξάνθης που έσπασαν το αήττητο του ΠΑΟΚ!

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση οι Παίδες της Ξάνθης πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στον πολύ δυνατό και φέτος ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να “σπάνε” το εντυπωσιακό 8/8 του ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον με 2-1.

Οι παίκτες της Κ15 της Ξάνθης μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, και παρά τον ισχυρό αέρα στάθηκαν εξαιρετικά στο γήπεδο, καταφέρνοντας μόλις στο 19′ να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο γύρισμα του Χασάνογλου μπήκε στην πορεία της μπάλας αμυντικός και με αυτογκόλ έγινε το 1-0. Στο 27′ μετά απο ωραία ενέργεια του Ασήμογλου νέο λάθος αμυνόμενου των φιλοξενούμενων που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 34′ με τον Κωνσταντέλια. Στο δεύτερο μέρος ο πολύ ισχυρός αέρας εμπόδισε της δύο ομάδες να παίξουν καλά, ωστόσο οι γηπεδούχοι με τρομερό πάθος κατάφεραν να απειλήσουν σε δυο-τρεις στιγμές ενώ στα μισά του δεύτερου μέρους άγγιξαν το τρίτο γκολ όμως ο Τσιόπτσης απέκρουσε το πέναλτι του Γκαρνέτα. Ένα πέναλτι που επέφερε τρίλεπτη διακοπή μια και λόγω του ισχυρού αέρα δεν μπορούσε να στηθεί η μπάλα για να εκτελεστεί το πέναλτι.

Με τον τρόπο αυτό η ομάδα της Ξάνθης έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και έχει πλέον 13 βαθμούς, άλλωστε η σπουδαιότητα του αποτελέσματος έχει να κάνε με την δύναμη του ΠΑΟΚ που διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά με ταλαντούχους Παίδες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Βαγγέλη Χασιώτης της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Βαφειάδης, Καλαϊτζής, Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης (62′ Βρίγκος), Κουράκ (51′ Μπίλιας), Γκαρνέτας, Ασήμογλου, Ζιπίδης (79′ Παπαδούδης), Ιγνατιάδης (62′ Αλή).

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Κιτσάκης, Καρακούτης(66′ Τσαγκαλίδης), Μανωλιούδης(57′ Χνάρης), Θεοδωρίδης, Ταϊτζόγλου, Μπουρνέλης(57′ Κιζυλής), Στοίνοβιτς, Κούτσιας, Κοχίδης(41′ Χουλιεράκης) ,  Κωνσταντέλιας

Share it