Search

Photos: Ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για τους Έφηβους της Ξάνθης

Άξιζε κάτι καλύτερο η Ξάνθη στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, με τη ομάδα της Θράκης να ξεκινά με το αριστερό της υποχρεώσεις της για το 2018 γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην αναμέτρηση των Πηγαδίων.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρότι είχαν καλύτερες ευκαιρίες στο α’ μέρος με τους Γκατζόγια, Κοτόπουλο και Φάκη να μην μπορούν να νικήσουν τον εντυπωσιακό Ταλιχμανίδη, δέχθηκαν το 0-1 στο 40′ από το γκολ του Βασίλη Γροσδή το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο αέρας δυνάμωσε και με της δύο ομάδες σαφώς επηρεασμένες έγινε ένα κακό ποιοτικό ματς, με τους φιλοξενούμενους να κρατάν μέχρι το φινάλε το προβάδισμα παρά την πίεση της ξανθιώτικης ομάδας. Με αυτό το αποτέλεσμα η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 28 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ είναι  πλέον μόνος στην πρώτη θέση με 31 και ένα παιχνίδι περισσότερο, καταφέρνοντας παράλληλα να αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων έχοντας στα μεταξύ τους ματς δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας (71′ Τσιεγγελίδης), Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τενεκές, Πασσαλής, Μανίσογλου (83′ Κιούπης), Γκατζόγιας, Γράβας (71′ Τσιτσεκίδης), Κοτόπουλος (54′ Κακουλίδης), Φάκης.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Πουρναράς, Παναγιώτου, Μουτζούρης, Τσιάκαλος(46′ Ατματζίδης), Βουτσάς, Καραμπέρης, Γροσδής(90′ Σαπουντζής), Μπούμπας(66′ Αβεντισιάν), Θεοδωρίδης(84′ Καλτσίδης), Κορέας(46′ Σπαρτιάτης)

Share it