Search

Πανέτοιμος για τον “τελικό” με Προσκυνητές ο Ορφέας Ξάνθης! Η αποστολή

Με ένα πολύ δυνατό εκτός έδρας ματς ανοίγει η αυλαία του Β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που αντιμετωπίζει στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης την Δόξα Προσκυνητών(14/1, 15:00 LIVE Sportsaddict).

Το ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό μια και είναι δύο ομάδες με κοινό στόχο και πολύ κοντά στην βαθμολογία, με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αναζητώντας το πρώτο διπλό της χρονιάς  που θα δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Ξάνθης.

Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ηλίας Μακράκης(θυμηθείτε ΕΔΩ) ενώ για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκεται σε αποστολή φέτος ο Παναγιώτης Μυγγίδης που επέστρεψε στον σύλλογο.

Την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζουν οι: Ρούφος, Τσιλιγγίρης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Γιαννακόπουλος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μυγγίδης, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου, Ξαντινίδης, Μαλαδένης Β., Χατζηπαππάς, Χίντ Ιμέρ, Μπουνταγκίδης, Αϊκούτ Κιούρτ.

Share it