Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 12η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict και Καλή Χρονιά! Επανεκκίνηση κάνει σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά την χειμερινή διακοπή και η έναρξη του δευτέρου γύρου και συγκεκριμένα η 12η αγωνιστική βρίσκονται εν όψει. Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς και σήμερα, των οποίων η έκβαση και τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλη αγωνία και φυσικά εσείς θα ενημερώνεστε πρώτοι λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξή τους μέσα από το LIVE του SportsAddict.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Στην τελευταία αγωνιστική του 2017, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Γρατινής αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο μεγάλο ντέρμπυ, Ελπίδα Σαπών, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων συνέχισαν με νίκες, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής έκλεισε την χρονιά με τρίποντο, ενώ Κομψάτος Πολυάνθου κατέκτησε διπλό μέσα στην έδρα της Μεσσούνης ξεφεύγοντας απότην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μπορείτε να θυμηθείτε τι συνέβη αναλυτικά την προηγούμενα αγωνιστική, τα στατιστικά του πρώτου γύρου, αλλά και την τρέχουσα βαθμολογία!

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως την Δευτέρα διεξήχθη και η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου!

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση, από το γήπεδο της Μεσσούνης, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Ντέρμπυ με φόντο την παραμονή το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο κάθε βαθμός σε τέτοια ματς παίζει καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ορφέας είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι παραχώρησαν τον πρώτο τους σκόρερ, Χάρη Χατζίδη στην Δόξα Γρατινής, ενώ η Ελπίδα μπορεί να μην πραγματοποίησε κάποια μεταγραφή, μέτρα όμως σήμερα αρκετές επιστροφές, μία εκ των οποίων και αυτή του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Αμέτ Ερκάν. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να επιθυμούν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την ρεβάνς του βαρύ 5-1 στο ματς της πρεμιέρας.

Ο φορτσαρισμένος Κομψάτος Πολυάνθου φιλοξενεί τον δεύτερο ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι έκλεισαν εξαιρετικά την σεζόν πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις, θα προσπαθήσουν σήμερα να πραγματοποιήσουν την έκπληξη. Απέναντι τους το Κόσμιο, από το οποίο αποδεσμεύτηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ και σήμερα πιθανότατα να υπάρξουν μερικές απουσίες. Άλλος ένας αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον, στον οποίο και οι δύο ομάδες χρειάζονται την νίκη.

Για τέταρτη φορά φέτος Δόξα Σώστη και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα τεθούν αντιμέτωποι, σε ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά ντέρμπυ του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα ο Μέγας είχε επικρατήσει με 3-1, πραγματοποιώντας την ανατροπή. Από εκείνο το ματς και ειδικότερα από σήμερα, αλλάζουν μερικά πράγματα στους γαλανόλευκους, στων οποίων τον πάγκο κάνει ντεμπούτο ο Ανέστης Σπυριάδης. Από την άλλη η Δόξα είναι η ίδια ομάδα, που συνεχώς βελτιώνεται και δεν μέτρησε αλλαγές κατά την διάρκεια της διακοπής. Το σημερινό ίσως είναι το πιο δύσκολο ματς μεταξύ των δύο ομάδων σχετικά με όλα τα προηγούμενα.

Ο Ορφέας υποδέχεται στην Ξυλαγανή την Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σήμερα ένα νέο ξεκίνημα στην φετινή τους πορεία, εμφανιζόμενοι πολύ πιο βελτιωμένοι με μοναδικό στόχο την νίκη και διεκδικώντας την είσοδό τους στα play-off μέχρι τέλους. Αντίπαλός τους σήμερα η πάντα υπολογίσιμη Αναγέννηση Παγουρίων, η οποία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μια άκρως ικανοποιητική πορεία και ευελπιστεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο της σεζόν που είναι η παραμονή.

Τέλος σε ένα ακόμη πολύ σπουδαίο ματς η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα του Τάσου Μπόζη που ενισχύθηκε κατά πολύ μέχρι στιγμής στην περίοδο των μεταγραφών, αντιμετωπίζει σήμερα τον Σπάρτακο επίσης για τέταρτη φορά στην φετινή σεζόν. Η Δόξα μετρά μέχρι τώρα δύο νίκες και μία ισοπαλία και ευελπιστεί να κατακτήσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης και σήμερα. Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων από την άλλη, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της πρεμιέρας που ηττήθηκε με 0-5, ενισχύθηκε επίσης πραγματοποιώντας δύο σημαντικές προσθήκες και θα προσπαθήσει σήμερα να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Μεσσούνη-Ορφέας Στρύμης

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ελπίδα Σαπών

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Share it