Search

Στροφή στον Πλατανιά η Ξάνθη, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα!

Παρά την προσπάθειά της και το 2-0 επί της Λάρισας στον επαναληπτικό αγώνα της Γ! Φάσης του Κυπέλλου, η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση και πλέον το ενδιαφέρον της εστιάζεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη του Πλατανιά το Σάββατο στις 15:00 και οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το 5ο εκτός έδρας «διπλό», επί της Λαμίας.

Το πρωινό πρόγραμμα της Θρακιώτικης ομάδας περιλάμβανε ανάλυση φάσεων από την τεχνική ηγεσία με συγκεκριμένες εντολές στις αγωνιστικές στιγμές που απομονώθηκαν, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικές τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπρίτο, ενώ ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα για το κύπελλο, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα εισιτήρια του αγώνα. Αναλυτικά:

Ο  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, το Σάββατο  13/01/2018 και ώρα 15.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

  • τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 €
  • παιδικό εισιτήριο  5 €

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής:

  • Πέμπτη 11/01  και Παρασκευή 12/01, από τις 10.00 έως 17.00
  • Σάββατο 13/01, από τις 10.00 έως 13.00
    Aπό τις 13.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Share it