Search

Οι Μπεχτσούδης & Σισμάνης του Εθνικού στην αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο της Γαλλίας!

Ανάμεσα στους 19 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Ελλάδας στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λειόκανου IPSC (ΙΙΙ Shotgun World Shoot) στη Γαλλία 3-10 Ιουνίου 2018, στο σκοπευτήριο της πόλης Châteauroux, εκεί όπου είχε διεξαχθεί την προηγούμενη χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όπλων Χειρός, βρίσκονται οι Απόστολος Μπεχτσούδης & Αθανάσιος Σισμάνης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αν και νέα, γιατί βρίσκεται μόλις στον τρίτο αγώνα (το 1ο Παγκόσμιο πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία και το 2ο στην Ιταλία), η διοργάνωση έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των απανταχού φανατικών του λειόκανου IPSC.

Η εθνική αποστολή της Ελλάδας θα αποτελείται συνολικά από 19 σκοπευτές, εκ των οποίων και μία γυναίκα σκοπεύτρια (!). Η χώρα μας είχε στη διάθεσή της 38 διαθέσιμες θέσεις (slots), που δεν κατάφεραν όμως να δεσμευτούν όλες. Οι 12 πρώτοι λοιπόν αθλητές με βάση την παρακάτω αλφαβητική ταξινόμηση αποτελούν την εθνική ομάδα που εκπλήρωσε τις βαθμολογικές προϋποθέσεις, και οι υπόλοιποι 7 αθλητές επιθυμούν με δικά τους έξοδα να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η αποστολή:

Αναστασίου Ιωάννης
Βασιλάτος Νικόλαος
Δούλας Βασίλειος
Κανδύλης Δημήτριος
Καρασούλος Δημήτριος
Κάρμαν Ιωάννης
Καστρινάκης Σταύρος
Μπεχτσούδης Απόστολος
Πολιτάκης Λάζαρος
Σισμανής Αθανάσιος
Τσοπουροπούλου Ελένη
Φιλίππου Γεώργιος
Γρηγοριάδης Διαμαντής
Ιβάντσος Στέφανος
Καραλάκης Εμμανουήλ
Κουμπέτσος Διονύσιος
Κουναδίνης Κων/νος
Πενταράκης Αριστείδης
Τοπαλίδης Ιωάννης

 

Share it