Search

Έγραψε, ξανά, ιστορία ο Μελιόπουλος που έσπασε το ρεκόρ του Σίκοφ και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΑΟΞ!

Ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ έσπασε ο 17χρονος μεσοαμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος που απο παιχνίδι σε παιχνίδια αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο δείγματα του εξαιρετικού του ταλέντου σπάζοντας  μάλιστα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Έτσι και στο ματς με την ΑΕΛ ο Μελιόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση πρόκρισης για τον ΑΟΞ, που μπορεί να μην ήρθε αλλά ο Ημαθιώτης αμυντικός κατέρριψε ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ αυτή την φορά οι του πρωταθλήματος αλλά της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο και κατέκτησε άλλο ένα ρεκόρ παίζοντας για τους Ακρίτες, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!

Στις 4 Νοεμβρίου ο Μίλαν Ράσταβατς του έδινε χρόνο συμμετοχής στο Αγρίνιο, απέναντι στον κκαι ο νεαρός αμυντικός «έγραφε» ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος που παίζει στη Superleague Σουρωτή έχοντας γεννηθεί από το 2000 και μετά.

Πλέον όμως, άλλο ένα ρεκόρ ενδεχομένως και πιο σημαντικό ανήκει στον 17χρονο Ημαθιώτη αμυντικό μέσο, καθώς με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ, στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 27′ κι έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας!

Σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 20 ημερών ο Μελιόπουλος κατέρριψε το ρεκόρ του Σκοπιανού Βάντσε Σίκοφ που είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών, 1 ημέρας στις 25/05/2003 σε αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και  μάλιστα στο ντεμπούτο του) και μπορεί να «καμαρώνει» για την ξεχωριστή του αυτή επίδοση μια και πλέον είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΑΟΞ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Share it