Search

Κρίμα ρε ΑΟΞΑΡΑ! Παλικαρίσια εμφάνιση και νίκη που όμως δεν ήταν αρκετή κόντρα στην Λάρισα

Πλήρωσε το γκολ στο φινάλε του αγώνα στο AEL FC Arena η Ξάνθη που πραγματοποίησε τρομερή προσπάθεια κόντρα στην ΑΕΛ, σκόραρε δύο φορές είχε της φάσεις και για τρίτο όμως δεν κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και έτσι οι Θεσσαλοί χάρις το τέρμα του Περόνε πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και έδειχνε  αποφασισμένη να κυνηγήσει της λίγες πιθανότητες που είχε πριν ξεκινήσει το ματς. Στο 27′ οι ξανθιώτες έστειλαν προειδοποιητική βολή με τον Θεοδωρόπουλο να σταματά δύσκολα το σουτ του Κίκε Μπόουλα, σε μια φάση που στην συνέχεια της ο Δημήτρης Μελιόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την Ξάνθη. Το 1-0 παρά την προσπάθεια των παικτών της Ξάνθης έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 61′ η ΑΕΛ θα μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντέλετις. Ενώ ένα λεπτό αργότερο ο Σαλιμό Σιλά με τρομερό σουτ απο τα αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 2-0 δίνοντας το έναυσμα σε κόσμο και παίκτες να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στην ανατροπή. Όμως στο 66′ οι αριθμητικές ισορροπίες θα επανέλθουν λόγω αποβολής του Ντουρίτσκοβιτς με δεύτερη κίτρινη.  Ενώ το κρεσέντο του Σέζου που μοίρασε διψήφιο αριθμό καρτών συνεχίστηκε και στο 85′ ο Καρατάσιος θα δει και αυτός την δεύτερη κίτρινη και θα αφήσει την ΑΕΛ με 9. Η Ξάνθη ανέβασε την πίεση της όμως τόσο στο φάουλ του Τριάδη στο 86′ όσο και στο δυνατό σουτ του Ντε Λούκας στο 90′ ο Θεοδωρόπουλος κράτησε όρθια την ΑΕΛ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Καμαρά(46′ Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης(64′ Τριάδης), Κίκε Μπόουλα(54′ Γέντρισεκ), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμαν(65′ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Λεοζίνιο(56′ Μιλοσάβλιεφ), Περόνε(70′ Ναζλίδης)

Share it