Search

Έβαλε “ζόρια” στην Δόξα Δράμας ο Γκουτσίδης που ξέσπασε κατά της διοίκησης του Παναιγιάλειου!

Ψυχωμένος παρά τα προβλήματά του παρουσιάστηκε στη Δράμα ο Παναιγιάλειος, ο οποίος πήρε το 0-0 από τη Δόξα το απόγευμα της Κυριακής (7/1) και τονώθηκε έτσι και η ψυχολογία του εν όψει της συνέχειας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κομοτηναίος τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί κανείς να παίζει με ψυχές και πως έχει κουραστεί με την όλη κατάσταση που υπάρχει στέλνοντας σαφές μήνυμα στην διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα πως αν δεν γίνει κάτι άμεσα δύσκολα θα συνεχίσει να βάζει πλάτη για τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πολύ σημαντικός βαθμός, ειδικά για τους παίκτες, οι οποίοι πήραν αυτό το αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε με αυτές τις ψυχές. Εάν η διοίκηση δε βρει λύση εγώ δεν μπορώ να στηρίξω άλλο αυτή την κατάσταση. Εάν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες».

Τους παίκτες των Αιγιωτών εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας: «Έχουμε άλλα προβλήματα που μας καίνε αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, είναι μάγκες, έκαναν κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε όλους. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαστε στην ίδια μοίρα. Το μπαλάκι είναι πλέον στη διοίκηση για να δει τι θα κάνει, ώστε να υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα».

Share it