Search

Το ευχαριστώ και ο αποχαιρετισμός του “Λούτσι” στην αγαπημένη του Ξάνθη!

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ όσο  και όσους συνεργάστηκε στην πρώτη του θητεία ως προπονητής και τέταρτη συνολικά στην Ξάνθη.

Την ομάδα της καρδιάς του όπως έχει τονίσει πολλές φορές, με τον Βραζιλιάνο βετεράνο ποδοσφαιριστή και μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή τόσο του Λουτσέσκου όσο και Ράσταβατς πλέον και μετά την απαιτούμενη ηρεμία που θα χρειαστεί να αποφασίζει για το μέλλον του στην προπονητική.

Αναλυτικά ο Λούτσι έγραψε:

Όπως ίσως οι περισσότεροι από σας διαβάσατε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Ξάνθης η τον ηλεκτρονικό τύπο ,αποφάσισα να σταματήσω από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας .
θα θελα να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ Χρη.Πανοπουλο ,τον πρόεδρο του Δ.Σ κ Πιαλογλου και όλα τα μέλη αυτού όπως και τους συνεργάτες του .Ιδιαιτερες ευχαριστειες στους προπονητές κ κ Ραζβαν Λουτσεσκου κ Μίλαν Ράσταβατς για την άψογη συνεργασια μας σ αυτό το χρονικό διάστημα του ενός και οχτώ μηνών και κυρίως τους ποδοσφαιριστές για τις καθημερινές μας διαντιδρασεις .
Το τέταρτο μου ταξίδι ,και πρώτο ως προπονητης στην Ξάνθη έφτασε στο τέλος του .
Το μέλλον μου ανήκει πρώτα στον θεο κ κατά δεύτερον θα δείξει αν πραγματικά έκανα καλή επιλογή να ασχοληθώ με την προπονητική

Share it