Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλή χρονιά.

Μετά την διακοπή λόγω των εορτών επιστρέφει σήμερα στη δράση το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μαζί επιστρέφουν και οι live μεταδόσεις του SportsAddict.

Μείνετε σήμερα κοντά μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για ότι συμβαίνει στα παιχνίδια της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά σε αυτά των ομάδων της Θράκης.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης & Κώστας Νασούδης

Το live συντονίζει: Κοσμάς Πανταζής

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Διαιτητές: Τεβεκέλης, Τσιότσος, Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ
Διαιτητές: Κιγιτζή, Χατζημωυσιάδης, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
Διαιτητές: Ψωμόπουλος, Βερνέζης, Κουκούμης (Καβάλας)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΤΩΝ
Διαιτητές: Μπουτσίκος, Τυριακίδης, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

ΚΑΒΑΛΑ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Διαιτητές: Κακουλίδης, Δανδανίδης, Γκιόση (Θράκης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ
Διαιτητές: Παρχαρίδης, Παστιάδης, Χασιώτης (Δράμας)

Πάμε να ξεκινήσουμε με τις συνθέσεις των ομάδων:

Καρπερή – Προσκυνητές:

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Μπρόκος, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Κούτλας, Νέδος, Μάνος, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Γκόγκας, Αγγελίδης, Μπάρδας.
Στον πάγκο: Μαυρουδής, Γκλαβίνης, Γκάλιος Χ., Κασίμης, Χριστοφορίδης, Κυρικτσής.

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Φαρμάκης, Δραγανίδης, Σιχλοιμοίρης, Βάσκος, Γαβριήλ
Στον πάγκο: Πατούλιας, Κρεμμύδας, Γιαννακίδης, Περτσάς, Περσίδης, Ζήνωνος, Καραγιαννίδης.

Παραλίμνιο – Διδυμότειχο:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Φιάρας, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς.
Αναπληρωματικοί: Τσαούσης, Τσομαχασβίλι, Πολυζωίδης, Σαββίδης, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης, Ανθουλάκης.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Χρίστεφ, Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Παντελίδης, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ζαφειρόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Αλεξακίδης, Σουλεϊμάν, Ιντζές, Συριτούδης Α., Νικολαΐδης, Τερτσούδης, Παπούδης.

Ορφέας – Σκουτάρι:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Τανζού, Πασχαλάκης, Μπουταγκίδης, Χιντ Ιμέρ.
Στον πάγκο: Κιουρτ Αϊκούτ, Καραγκιόζης Ι., Χατζηπαππάς, Τσιλιγγίρης, Ξαντινίδης, Μουμίνογλου, Καραγκιόζης Β.

Ελπίς Σκουτάρεως: Ταταρίδης, Ταχματζίδης, Γεωργιάδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης, Παπαβασιλείου, Νικολαΐδης.
Στον πάγκο: Πασχαλούδης, Γεράκης, Καπετάνος, Χαστανιώτης, Στεφανίδης, Μόσχος, Κωφωκώτσιος.

Σιδηροχώρι – Άβατο

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Μουρλτίδης, Κρασσώνης, Ανδρέου.
Αναπληρωματικοί: Ξενοδοχίδης Ι., Παγώνης, Σαμαράς, Κορωνάκης, Στοΐνοβιτς, Ξενοδοχίδης Η.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης.
Αναπληρωματίκοι: Ταχτσίδης, Γκέκας, Βαφειάδης, Βαρέλας, Κούτρας, Κοτόπουλος, Κελεσίδης.

15:01 Σέντρα στα ματς.

7′ Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Μετά από λάθος της ΑΕΔ βγήκαν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι και ο Ναλμπάντης έκανε το 1-0.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα από ασίστ του Ιμέρ, ο Πασχαλάκης βγήκε τετ α τετ, με το σώμα αποκρούει ο γκόλκιπερ της Ελπίδας σε κόρνερ το σουτ. Πρώτη σημαντική φάση στο παιχνίδι στην Ξάνθη.

15′ Γκολ για το Παραλίμνιο! Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την ΑΕ Διδυμοτείχου που δέχεται και δεύτερο γκολ από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Τάντιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 2-0.

24′ Χωρίς κάποια σημαντική φάση μέχρι στιγμής στην Καρπερή, το 0-0 με τους Προσκυνητές παραμένει.

25′ Στο 0-0 και το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Άρης Αβάτου, με τις ευκαιρίες να λείπουν μέχρι στιγμής και από αυτό το ματς.

28′ Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Ο Τάντιτς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνει το 3-0 για την ομάδα του κόντρα στην ΑΕΔ, η οποία δέχεται για πρώτη φορά σε 3 γκολ σε ένα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

29′ Υποψία ευκαιρίας στην Κομοτηνή, με το σουτ του Ανυφαντάκη για το Σιδηροχώρι από το δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ να φεύγει ψηλά άουτ.

30′ Αρκετοί οι φίλοι της Ελπίδας Σκουτάρεως που ταξίδεψαν στην Ξάνθη για το ματς με τον Ορφέα, οι οποίοι μάλιστα έχουν δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους. Από την άλλη, παρ’ όλο που ο Ορφέας προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Καβάλας και σήμερα έχει εξαιρετικό καιρό στην Ξάνθη, αλλά και κανένα άλλο ματς στην πόλη, η παρουσία του κόσμου για τους γηπεδούχους κρίνεται πολύ μικρή.

32′ Σουτ του Γκόγκα για την Καρπερή άουτ. Στην επόμενη φάση οι Προσκυνητές απειλούν με τον Βάσκο, μπλοκάρει το σουτ του ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

35′ Πλασέ ο Γιαννόπουλος για την ΑΕΔ στο δοκάρι η μπάλα!

37′ Φάουλ του Χαριτίδη από καλή θέση για το Άβατο, η μπάλα φεύγει εκτός εστίας.

38′ Την ίδια ώρα η Καβάλα προηγείται 1-0 του Ξηροπόταμου με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Βαλαβανόπουλο (12′), με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει δοκάρι στο 31′.

Τέλος α’ ημιχρόνου στα ματς. Ορφέας Ξάνθης – Ελπίς Σκουτάρεως 0-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Άρης Αβάτου 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-0 & Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Δόξα Προσκυνητών 0-0 στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

16:02 Έναρξη β’ μέρους.

46′ Αλλαγή για την ΑΕΔ, στη θέση του Ζαφειρόπουλου μπαίνει ο Ιντζές.

49′ Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών! Ο Κελεσίδης με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 1-0 για την ομάδα του κόντρα στην Καρπερή.

53′ Αλλαγή για το Άβατο, στη θέση του Καλαϊτζίδη ο Κούτρας.

54′ Αλλαγή για τον Ορφέα, στη θέση του Χιντ Ιμέρ ο Γιάννης Καραγκιόζης.

55′ Αλλαγή για την ΑΕΔ, στη θέση του Καζάλα ο Παπούδης.

57′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα, στη θέση του Χαλίλ Ιμπράμ μπαίνει ο Μουμίνογλου. Προσπαθεί να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στην επιθετική του γραμμή ο Μπάμπης Χατζημεστής.

60′ Απίστευτη φάση για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Χακή Τζαμπάζ βρίσκει έξυπνα εντός περιοχής τον Τορομανίδη που πιάνει με την μία το σουτ, εκπληκτική εκτίναξη του κίπερ της Ελπίδας που διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

60′ Στην θέση του Τζανετάκου ο Αλεξακίδης για την ΑΕΔ.

62′ Νέα καλή στιγμή για τον Ορφέα. Μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ελπίδας, ο Μπουνταγκίδης προσπάθησε να κάνει γυριστό αλλά δεν έπιασε καλά την μπάλα η οποία έφυγε άουτ. Έχει μπει δυνατά και η Καβάλα που είχε δοκάρι με τον Βαλαβανόπουλο και λίγο αργότερα ο ίδιος έκανε το 2-0.

64′ Απαντά στις μεγάλες φάσεις το Σκουτάρι με τον Ζιγκερίδη να βγαίνει απέναντι στον Ρούφο που τον σταμάτησε με τα πόδια.

64′ Γκολ για τον Άρη Αβάτου! Εξαιρετική κάθετη πάσα του Σαρηγιαννίδη, πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας ο Λαζαρίδης και πλάσαρε για το 0-1!

65′ Διπλή αλλαγή για την Ελπίδα. Στην θέση των Κεχαγιά & Παπαβασιλείου, μπαίνουν οι Καπετάνος και Στεφανίδης. Την ίδια ώρα ο Βαλαβανόπουλος κάνει χατ τρικ για το 3-0 της Καβάλας επί του Ξηροποτάμου.

65′ Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Ο Τάντιτς κάνει χατ τρικ για το 4-0 του Απόλλωνα επί της ΑΕΔ.

66′ Κεφαλιά του Γκόγκα άουτ για την Καρπερή. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βάσκου για τους Προσκυνητές δύο λεπτά μετά.

67′ Αλλαγές από τον Στοΐνοβιτς στην προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα του ματς για το Σιδηροχώρι. Έξω Μουρατίδης & Ανδρέου, στις θέσεις τους Σαμαράς και Λάζαρος Στοΐνοβιτς. Ο δεύτερος κάνει το ντεμπούτο του με τη Δόξα.

70′ Τρίτη αλλαγή για τον Ορφέα. Στη θέση του Πασχαλάκη μπαίνει ο Ξαντινίδης στην επιστροφή του στον Ορφέα.

74′ Έξω Ευθυμιάδης μέσα Ταχτσίδης για το Άβατο.

75′ Ο Αετός Ορφανού προηγείται 1-0 του Νέστου στη Χρυσούπολη χάρη σε γκολ του Γιώργου Τζαμπέγια στο πρώτο ημίχρονο.

76′ Δύο καλές στιγμές μέσα σε δύο λεπτά στην Ξάνθη. Αριχκά μακρινό σουτ του Καπετάνου μπλόκαρε ο Ρούφος σταθερά. Αμέσως μετά σουτ του Χακή μέσα από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο γκολκίπερ.

76′ ‘Εξω Πλασταράς και μέσα Παγώνης για τη Δόξα.

79′ Νέα μεγάλη φάση για τον Ορφέα με κεφαλιά του Ξαντινίδη μετά το κερδισμένο κόρνερ από την φάση νωρίτερα, η μπάλα μόλις άουτ.

80′ Έξω Χαριτίδης και μέσα Γκέκας για το Άβατο.

81′ Στη θέση του Παναγιωτίδη ο Γεράκης για το Σκουτάρι.

82′ Γκολ για την Ελπίδα Σκουτάρεως! Απίστευτο λάθος στην άμυνα του Ορφέα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τις κόντρες και με τον Γεωργιάδη κάνουν το 0-1. Έξαλλες διαμαρτυρίες για οφσάιντ από τους γηπεδούχους.

85′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χακάν για τους Προσκυνητές, λίγο άουτ.

85′ Τερτσούδης στη θέση του Γιαννόπουλου για την ΑΕΔ.

86′ Στη θέση του σκόρερ Λαζαρίδη ο Κελεσίδης για το Άβατο.

87′ Στη θέση του Ζιγκερίδη ο Πασχαλούδης για το Σκουτάρι.

88′ Σουτ του Σαμαρά, μπλόκαρε ο Αμουτζάκης κρατώντας το 1-0 για το Άβατο.

90+4 Σουτ του Σαμαρά κοντράρει στα σώματα, δεύτερο σουτ από τον ίδιο παίκτη μπλόκαρε ο κίπερ.

90+4′ Φάουλ στο κέντρο για τον Ορφέα. Όλοι μπροστά, ακόμη και ο Ρούφος. Απίστευτη φάση, ακόμη μία για Ορφέα. Κόντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ξαντινίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας, κάνει το σουτ, η μπάλα άουτ όπως δείχνει ο βοηθός, προκαλώντας αντιδράσεις από πλευράς Ορφέα που ζητούν κορνερ.

Τέλος στην Ξάνθη. Ήττα για τον Ορφέα που όμως άξιζε κάτι καλύτερο στο ματς. Κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη στον Μακράκη για διαμαρτυρίες από τον διαιτητή μετά την λήξη του αγώνα! 

Τέλος και στα υπόλοιπα ματς. Βαριά ήττα με 4-0 για την ΑΕΔ από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, μεγάλη νίκη για τη Δόξα Προσκυνητών με 1-0 στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής και διπλό επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για τον Άρη Αβάτου που επικράτησε 1-0.

Ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας. Μείνετε στο SportsAddict καθώς ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία του ομίλου…

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι επιχειρήσεις απ’ το Διδυμότειχο: New York Cafe-Bar, το Μουσικό Καφενείο «Νόστος», Nektarios Biliakakis Photography, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Τερτσούδης Χρήστος» και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τσινούδη-Μπαμπούρα».

 

Share it