Search

‘Χορταστική” ισοπαλία για τις Βασίλισσες που μπορούσαν και διπλό στην Θεσσαλονίκη!

Με ακόμη μια θετική παρουσία μακριά απο την Ξάνθη μπήκαν στο 2018 οι Βασίλισσες της Θράκης που αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο ματς που άνοιξε την αυλαία του Β’ γύρου στην Β’ Εθνική Γυναικών.

Στην αναμέτρηση που έγινε στην Μίκρα η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ όμως οι Βασίλισσες αντέδρασαν με υπέροχο τρόπο έχασαν σημαντικές στιγμές και με δύο πολύ όμορφα τέρματα απο την Στέλλα Μαυρομάτη ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο μέρος και μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Οι Βασίλισσες άγγιξαν την τρίτη εκτός έδρας νίκη όμως ένα γκολ στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τις Βασίλισσες της Θράκης να μένουν με το παράπονο πως μετά απο μια εξαιρετική παρουσία μπορούσαν ακόμη και το διπλό, ωστόσο και η ισοπαλία κρίνεται θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

 

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου(60′ Γιούγκη, 87′ Παρδή), Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Κατσαρού, Γκονζάλες, Τσιρδάνη, Ευθυμιάδου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη

Share it