Search

Photos: Σημαντικό διπλό για τον Άρη Αβάτου!Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

Μια σπουδαία και πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε ο Άρης Αβάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, επικρατώντας με 0-1.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατέκτησαν την πολυπόθητη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να απειλούν από μια φορά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την ωραία αντεπίθεσή τους, παίρνοντας το προβάδισμα που διατήρησαν και μέχρι το τέλους, αφού η Δόξα παρ’όλο που προσπάθησε για την ισοφάριση, δεν κατάφερε να την πετύχει, με τον Αμουτζάκη να δηλώνει παρών και τις δύο φορές που φάνηκαν απειλητικοί οι ασπρόμαυροι. Τέλος να σημειώσουμε πως αρκετά ήταν τα παράπονα και των δύο ομάδων από την διαιτησία, με τον ρέφερι να αναγκάζεται να πραγματοποιεί συστάσεις και στους δύο πάγκους, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και το ντεμπούτο του Λάζαρου Στοΐνοβιτς με την φανέλα της Δόξας.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 29′, όταν μετά από κόρνερ της Δόξας, ο Ανυφαντάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, σουτάροντας όμως ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί στο 37′ όμως η εκτέλεση φάουλ του Χαριτίδη, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 64ο λεπτό το Άβατο πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από αντεπίθεση ο Σαρηγιαννίδης έβγαλε με εξαιρετική κάθετη τον Λαζαρίδη στην πλάτη της άμυνας του Σιδηροχωρίου και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 0-1, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν προς στιγμήν και οφσάιντ. Στο 88′ ο Σαμαράς ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ιδανικό και ο Αμουτζάκης μπλόκαρε. Τέλος στο 90+4′ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως το πρώτο σουτ του Σαμαρά κόντραρε και στην επαναφορά το νέο σουτ του Ανυφαντάκη έπεσε και μπλόκαρε ο Αμουτζάκης, διατηρώντας έτσι το 0-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος, που είχε για βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη, από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς (76′ Παγώνης), Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (67′ Σαμαράς), Κρασσώνης, Ανδρέου (67′ Στοΐνοβιτς).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης (53′ Κούτρας), Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης (86′ Κελεσιάδης), Χαριτίδης (80′ Γκέκας), Ευθυμιάδης (74′ Ταχτσίδης).

Share it