Search

Βαριά ήττα για την ΑΕΔ στο πρώτο της ματς στο 2018

Με ήττα και μάλιστα βαριά, αλλά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Απόλλων Παραλιμνίου που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μπήκε το 2018 και ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος για την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι Εβρίτες ηττήθηκαν 4-0 εκτός έδρας από την σερραϊκή ομάδα, σε ένα παιχνίδι που δεν μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο καθώς πέρα από το δοκάρι του Γιαννόπουλου στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Παραλιμνίου προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Ναλμπάντη στο 7′ μετά από λάθος των φιλοξενούμενων, ενώ ο Τάντιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 15′. Ο Τάντιτς με δύο ακόμα τέρματα, το ένα στο 28′ και το άλλο στο 65′, θα πετύχει χατ τρικ και θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Η ομάδα του Χρίστο Τελκίνσκι δέχτηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τέσσερα γκολ σε ένα ματς και σίγουρα είναι ένα ματς που θα θέλει να αφήσει σύντομα πίσω της, έτσι ώστε να αφοσιωθεί στο επόμενο που είναι εκτός έδρας με το Νέστο Χρυσούπολης.

Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Φιάρας, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Χρίστεφ, Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Παντελίδης, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ζαφειρόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξακίδης, Τερτσούδης, Παπούδης, Ιντζές.

Share it