Search

Τρεις πρώην συμπαίκτες συναντιούνται και πάλι στο Νέο Σιδηροχώρι! Οι νέες προσθήκες της Δόξας!

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που ενέταξε στο ρόστερ της τρεις νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές!

Ο λόγος για τους δίδυμους Γιώργο και Ηλία Ξενοδοχίδη, αλλά και τον γιο του Ζόραν Στοΐνοβιτς, προπονητή της Δόξας, τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς.

Οι πρώτοι δύο αγωνίστηκαν πέρυσι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και το καλοκαίρι ακολούθησαν τον πρώην, πλέον προπονητή τους, Νίκο Μπαχαρίδη στην Δόξα Προσκυνητών. Εκεί ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίζουν αξιόλογο χρόνο συμμετοχής και έτσι έμειναν ελεύθεροι και συνεχίζουν πλέον στην έτερη εκπρόσωπο του νομού στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον οποίο και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Κ20 του ΑΟ Ξάνθης. Πλέον μετακινείται στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, όπου και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του πατέρα του, με σκοπό να ενισχύσει τον σύλλογο στην προσπάθειά του για την παραμονή στην κατηγορία.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι παραπάνω τρεις ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες από την αρχή της ποδοσφαιρικής τους πορείας στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και συγκεκριμένα στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 μέχρι και την περσινή διάλυση του συλλόγου.

Και οι τρεις θα βρίσκονται στην αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για το πρώτο παιχνίδι του 2018 με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

Share it