Search

Οι 5+1 αποχωρήσεις από την Δόξα Προσκυνητών!

Πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την Δόξα Προσκυνητών!

Ο λόγος για τους Γιώργο Ξενοδοχίδη, Ηλία Ξενοδοχίδη, Μανώλη Βόρφη, Στέλιο Ζουμπιάδη και Σοφοκλή Ιωαννίδη, οι οποίοι βρήκαν, αναζητούν, ή είναι κοντά στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους.

Τα δύο αδέρφια, οι Γιώργος και Ηλίας Ξενοδοχίδης, αποκτήθηκαν από τους Προσκυνητές το καλοκαιρί, ακολουθώντας από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων τον προπονητή τους, Νίκο Μπαχαρίδη. Ωστόσο οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να βρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έτσι έμειναν ελεύθεροι, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά στην εύρεση της νέας τους ομάδας.

Για παρόμοιους λόγους, αποχώρησε από την Δόξα και ο Μανώλης Βόρφης, ο οποίος αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρεθεί στα πλάνα του προπονητή του. Τέλος ο Σοφοκλής Ιωαννίδης αποχώρησε με προορισμό τον Θερμαϊκό Θέρμης, ενώ ο Στέλιος Ζουμπιάδης μετακινήθηκε στους νυν πρωτοπόρους της Α’ ΕΠΣ Θράκης, της Δόξας Γρατινής.

Όσο για την έκτη αποχώρηση αυτή αφορά τον Παναγιώτη Περτσά, ο οποίος παραμένει μεν τυπικά στην ομάδα με σκοπό να την βοηθήσει όσο μπορεί, ωστόσο ίσως να μην τον δούμε ξανά να αγωνίζεται, αν αυτό δεν καταστεί επιτακτική ανάγκη.

Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή και με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Μετά από 23 χρόνια στα γήπεδα ήρθε η στιγμή ο δεινόσαυρος να αποχωρήσει κ να αφήσει τόπο στα νιάτα.να ασχοληθεί με την προπονητική κ να μεταλαμπαδεύσει όλες τις γνώσεις του!!!! απόφαση όχι εύκολη αλλά το σώμα πλέον δεν υπακούει κ πονάει! Θα ήθελα να πω πολλά κ να ευχαριστήσω πολλούς αλλά όχι από εδώ. Πραγματική υπερπροσπάθεια το τελευταίο δίμηνο για να βοηθήσω την ομάδα μου στην προσπάθεια για την σωτηρία στην Γ καθώς κ τους ανθρώπους που με έχουν σαν οικογένεια. Να πατάω πάνω σε συμφωνίες κ να κάθομαι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος (προς τιμή τους θέλουν να παραμείνω) . ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΩ. Σας ευχαριστώ όλους για όσα περάσαμε κ όσα θα περάσουμε……

Share it