Search

Photos: 50 κλικ απο το την δεύτερη μέρα του τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης

Συνεχίστηκε με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής το σπουδαίο διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης,, με τις ομάδες και σήμερα να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Στην δεύτερη μέρα οι δύο πανίσχυρες και πρωταθλήτριες στις χώρες τους ομάδες των Παρτιζάν Βελιγραδίου και Ανατολού Εφές συνέχισαν με νίκες και πλέον άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον το μεγάλο ματς της Παρασκευής μεταξύ δύο ομάδων με τρομερό ταλέντο.

Στα κλου της ημέρας και η παρουσία των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, του συνδέσμου της Ξάνθης, που έδωσαν το παρών στις εξέδρες και υποστήριξαν τους μικρούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αν και στο φινάλε φώναξαν συνθήματα μαζί με τους παίκτες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Παρτιζάν, γνωστή άλλωστε η σχέση των δύο ομάδων.

Πάντως με το φινάλε και της δεύτερης μέρας άπαντες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους οικοδεσπότες για την άρτια σε όλους τους τομείς διοργάνωση. Ενώ να σημειώσουμε πως μετά απο κάθε ματς πραγματοποιήθηκε και συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας:

ΠΑΟΚ – Παρτιζάν Βελιγραδίου 54-79

Λεύκιπος Ξάνθης – Ανατολού Εφές  37-82

Τελευταία μέρα τουρνουά:

16:00 Λεύκιππος Ξάνθης – ΠΑΟΚ   Μικρός Τελικός

18:00 Παρτιζάν Βελιγραδίου – Ανατολού Εφές  Μεγάλος Τελικός

Share it