Search

Τα συγχαρητήρια απο τις Βασίλισσες της Θράκης στις Μεικτές ομάδες Ξάνθης και η εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς του 2018

Σε διπλή ανακοίνωση προχώρησαν οι Βασίλισσες της Θράκης που αρχικά έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στις μεικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Ξάνθης για την πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρώτες, ενώ εν συνεχεία έκαναν γνωστή την πραγματοποίηση εκδρομής για το πρώτο παιχνίδι του 2018 στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση για την εκδρομή αναφέρει: “Την Κυριακή 07/01/18 και ώρα 12:00 η ομάδα μας θα δώσει παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.
Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Πλατεία Μπαλτατζή στις 08:00 . Επιστροφή στην Ξάνθη περίπου στις 19:00 το βραδυ.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετάβαση στο γήπεδο- Αγώνας-Βολτα στο Εμπορικό κέντρο . Όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή της Βασίλισσας να έρθουν άμεσα σε επαφή με τους υπεύθυνους της ομάδας ώστε να κλείσουν θέση .”

Ενώ για τις μεικτές ομάδες έγραψαν: ” Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης, συγχαίρει τις μεικτές ομάδες Νέων και Παίδων αντίστοιχα της ΕΠΣ Ξάνθης για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο τους ,και εύχεται καλή συνέχεια στην επόμενη φάση του θεσμού.”

 

Share it