Search

Ουζουνίδης: «Δεν λυγίζω όπως κάποιοι άλλοι, είμαι έτοιμος για χαστούκια»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και ο Ιανουάριος θα κρίνει πολλά, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού εξήγησε ότι αγωνιστικά και οικονομικά, η ομάδα θα παλέψει για τη σωτηρία της και φάνηκε αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει. Ακόμα, ο Ουζουνίδης σχολίασε την εμπλοκή του Αλαφούζου, την προσαρμογή των νεαρών της ακαδημίας, στάθηκε στην δική του φθορά από την κατάσταση που επικρατεί, ενώ ύψωσε απαγορευτικό για την επιστροφή του Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη Nova:

Για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τις ανάγκες της ομάδας: «Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει κανονικά να φέρουμε τουλάχιστον δύο επιθετικούς και έναν χαφ. Αλλά, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα για το πως θα κινηθούμε».

Για το τι σημαίνει ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό: «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και το μέλλον του συλλόγου».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν έχω ακούσει πολλά για τον Γιάννη Αλαφούζο. Γνωρίζω βέβαια ότι ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από τον σύλλογο».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι δύσκολος αντίπαλος και έχει βελτιωθεί αισθητά στις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα δεν θα τον αντιμετωπίσουμε ως την ομάδα – ουραγό της βαθμολογίας.»

Για τα νέα παιδιά και την ένταξη τους στην ομάδα: «Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα για τα νέα παιδιά. Είναι σημαντικός ο Γενάρης και αγωνιστικά και για το μέλλον. Η συμμετοχή των νέων παιδιών θα είναι οδηγός. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση, αυτή την στιγμή όμως αυτό που έχω ενημερωθεί είναι το μπάτζετ να είναι όχι σαν Παναθηναϊκός, αλλά σαν ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Γιατί χρειάζεται ένα διάστημα 2-3 ετών για να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις».

Για τη στάση του κόσμου: «Όταν αγαπάς κάτι στέκεσαι δίπλα του στις δυσκολίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως και να είναι, είναι ο Παναθηναϊκός. Εδώ θα δείξουν πραγματικά ποιοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Στα δύσκολα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η αγάπη. Στην αρχή οι οπαδοί ήταν δίπλα μας, αλλά σιγά-σιγά, κουράστηκαν και δεν ήταν το ίδιο. Κάτι που ήταν φυσιολογικό ως ένα βαθμό».

Για το αν έχει ζητήσει δώρο από τον Άγιο Βασίλη: «Νομίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα, αλλά θα πάνε καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος, αλλά το πλάνο αυτό θα είναι. Μπορεί εκείνο το νταμπλ να ήταν η αρχή της καταστροφής του. Μπορεί να πήρε ένα Κύπελλο αλλά αυτό να ήταν η συνέχεια της καταστροφής του».

Για τις αντοχές που διαθέτει: «Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Βγάζεις νευρικότητα, πίεση άγχος. Είναι φυσιολογικό, είναι ανθρώπινο. Στα δύσκολα πρέπει να είσαι εκεί. Προτιμάμε να πολεμάμε και ας χάσουμε, παρά να κρυφτούμε πίσω από την κουρτίνα όπως έκαναν κάποιοι άλλοι».

Για την επόμενη δική του μέρα: «Δεν μπορώ να κάνω μόνος μου συμβούλιο και να αποφασίσω. Πολλοί λένε ότι μου κάνει κακό. Δεν θα συμφωνήσω. Για μένα είναι μία εμπειρία. Όταν θα φύγω και καθίσω ήρεμα να σκεφτώ, θα με βοηθήσει πολύ για το επόμενο βήμα. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα, δεν θα πω ότι ήμουν Παναθηναϊκός από μικρός, όσο είμαι εδώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είμαι από μέσα μου έτοιμος να τα δεχθώ. Γι’ αυτό δεν λυγίζω όπως κάποιοι άλλοι. Είμαι έτοιμος για χαστούκια, όπως αυτά στον ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Όταν αγαπάς τον Παναθηναϊκό είσαι μαζί του και σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την Κυριακή. Θα του δώσουμε χαρές αλλά θα δεχθούμε και χαστούκια. Να έρθουν να είναι κοντά μας».

Για το αν υπάρχει θέμα επιστροφής του Σισέ: «Όχι. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πάρα πολλά, αλλά όπως είναι η ομάδα δεν μπορούμε να πάμε σε τέτοιες επιλογές. Είναι ένας παίκτης που δέθηκε με τον κόσμο. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε».

Για τις νέες αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ: «Το καλοκαίρι μας ζητήθηκε κάτι, το κάναμε. Στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Τώρα αλλάζει ξανά. Κάθε βδομάδα αλλάζει. Οι παίκτες που είχαμε δεν ήταν κακοί. Όμως στην ουσία δεν τους είχαμε. Ήταν μόνο το σώμα τους εδώ. Δεν τους κατηγορώ, επαγγελματίες είναι όμως όπως είναι η κατάσταση προτιμάμε να έχουμε παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Share it